Spring naar inhoud

Blog

Table4You-SfeervolleTafelsmetPrsoonlijkeTouch-Landleijk-Openlucht-Trouwen-Etiquette-Tafldekken
Natalja Fotografie www.bruidsfotograafnatalja.nl

Een goede service kunnen leveren door samen te werken.

Samenwerken en in contact zijn met collega ondernemers is voor mij heel belangrijk. Door samen te werken met verschillende ondernemers en bedrijven wil ik mijn klanten een brede service geven, zodat hun dag waanzinnig zal zijn en een mooie herinnering zal worden. ...lees verder "Samenwerken"

Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-Bruiloftstyling-Tafelstyling-Tafelstyliste-Trouwen-Huwelijksjubileum-VerjaardagMeer sfeer met bloemen op je mooi gedekte tafel.

Bij het sfeervol dekken van jouw tafel zijn naar mijn idee bloemen ondenkbaar. Bloemen geven je tafel zo veel sfeer, je geeft je tafel hiermee een bepaalde uitstraling waar je met plezier aan tafel gaat zitten en nog meer gaat genieten van jouw heerlijke etentje.

Het bepalen van de soort en kleur bloemen.

In verschillende blogs heb ik je al tips gegeven voor het dekken van ...lees verder "Bloemen"

Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-Pasen-Tafelstyliste-Vriendinnenluch-Paaslunch

Een gezellige lunch met vriendinnen.

Het is halverwege maart dat ik via Facebook Messenger een berichtje van Maaike Krijtenburg krijg, dat ze met het idee loopt om een paaslunch te organiseren.
Ik ben meteen enthousiast en werk graag mee met deze lunch.

Deze lunch zou bij mij thuis georganiseerd worden, omdat dit gewoon makkelijker was in zo'n korte tijd. In een ontzettend korte tijd heeft Maaike het voor elkaar gekregen dat ze voor deze lunch de nodige leveranciers had.
Maaike verzorgde voor deze speciale lunch de stationary (drukwerk), Inès Cheffi zorgde voor  haar heerlijke zoete bijdrage, Susanne Daniels voor de gezellige bloemen op tafel en Els Korsten legde alles met ontzettend veel sfeer vast.

Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-Paaslunch-Vriendinnen-MaaikesLIvepainting-SuusBloemenenMeer-Cheffi'sPastries-ElsKorstenFotografie

De dag van de Paaslunch.

Op dinsdag 27 maart was het dan zover. De dag dat de Paaslunch ging plaatsvinden. Ongelooflijk dat je binnen 10 dagen een shoot kan organiseren. Volgens mij is dit echt een record. Maar zo ontzettend gaaf!

's Morgens haalde ik de broodjes, de bloemen bij Susanne en pikte ik Maaike op van het station.
Ik had nog zeker 2 uur om de tafel in een gezellige Paassfeer te dekken. Servies en glazen had ik geleend bij een vriendin van me, dat perfect paste in het Paasplaatje. ...lees verder "Lunch"

Table4You-SfeervolleTafelsmetPrsoonlijkeTouch-Openlucht-Buiten-Trouwen-Boomgaard-Landelijk-Tafeldekken-EtiquetteHet is officieel lente!

Het lijkt wel of iedereen eraan toe is. LENTE!
Tot het weekend was het zeker nog winter, tenminste in mijn woonplaats Eindhoven was het echt ijzig koud en had het ook nog gesneeuwd. De 1e helft van deze week was het ook nog heel koud en leek de lente nog heel ver weg. En met Pasen in het vooruitzicht gaan we ons voorbereiden op de lente en halen we dit mooie seizoen naar binnen. ...lees verder "Lente"

Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-Passie-Tafelstyliste-MarlouVisser

Ik heb mezelf de titel tafelstyliste gegeven.

Yes! Ik ben er uit. Ik ga door het leven als tafelstyliste en ik ben hier enorm trots op.
Ik stond voorheen hier eigenlijk nooit bij stil: Wat is mijn beroep? Ik ben ondernemer, zei ik altijd, die met heel veel plezier de tafels met etiquette dekt naar een bepaald thema. Maar ik dacht hier eigenlijk nooit verder bij na. Totdat een journaliste van het AD me vroeg hoe ze me voor het artikel kon betitelen en zonder hierbij na te denken zei ik "tafelstyliste".

Waarom ik me nu tafelstyliste noem.

In november vorig jaar reageerde ik op een Facebookbericht.
De betreffende journaliste was op zoek naar bedrijven/ondernemers die de "gewone mens" met Kerst de zorgen uit handen willen nemen, in wat voor vorm dan ook.
Nou ja, ik vind dat ik de mensen help door het geven van workshops waardoor zij alle vertrouwen krijgen dat zij ook met Kerst een mooie tafel kunnen dekken die heel veel sfeer uitstraalt. ...lees verder "Tafelstyliste"

Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-Plannen-Gebeurtenis-Verjaardag-Evenement-Bruiloft

Begin op tijd met het plannen van jouw evenement.

Of je nu gaat trouwen, de 1e verjaardag van je kindje vieren, een huwelijksjubileum of een verlovingsfeest. Het is tegenwoordig handig om al je evenementen te plannen.
Wat wil je op deze speciale dag geregeld hebben? Heb je misschien een bepaalde fotografe die je graag wilt vragen, of een mooie taart die helemaal bij jouw dag past en gemaakt is naar jouw wensen. Plan deze dag, zodat je niet voor verrassingen staat. ...lees verder "Plannen"

Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-Tafelstyliste-Jaaroverzicht2017Het jaaroverzicht van 2017.

Als eerste wens ik je heel veel gezondheid, geluk, liefde en een waanzinnig 2018! Dat het een succesvol jaar mag worden in alles wat je gaat ondernemen.
Normaliter sluit ik het jaar af met een jaaroverzicht, waarin ik terugkijk naar wat er goed gegaan is en waar nog verbeterd kan worden.  Voor iedereen heeft het oude jaar heel veel goeds gebracht, maar ik denk dat er altijd wel iets is te vinden wat voor jezelf verbeterd kan worden. Waarin heb jij dit jaar uitgeblonken? ...lees verder "2017"

Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-Tafeldecoratie-TafelStyliste-Dinertafel-MarlouVisser

Een paar tips voor het decoreren van je dinertafel.

De Kerstdagen is vaak dè tijd om meer aandacht te besteden aan het decoreren van je dinertafel.

De Kerst is een heerlijke periode waarin (bijna) iedereen uitpakt en het huis helemaal tot in de puntjes wil versieren. ...lees verder "Decoreren"

Table4You-SfeervolTafeldekkenmetPersoonlijkeTouch-Workshop-Etiquette-Tafeldekken-Kerst-Feestdagen

Workshop waarin ik je leer tafeldekken volgens de richtlijnen.

Zoals je weet is mijn passie tafeldekken voor iedere gelegenheid. Iedereen kan dit leren. Mijn Stijlgids waarin ik de basis richtlijnen uitleg is gratis te downloaden en ik geef met alle plezier workshops waar ik de richtlijnen uitgebreid uitleg.

Op het moment geef ik deze workshops bij de mensen thuis, heerlijk in eigen omgeving in een klein groepje van 4 tot 6 personen. ...lees verder "Tafeldekken"

Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-Workshop-Tafeldekken-Kerst
Workshop sfeervol tafeldekken met fotograaf.

Woehoe! Afgelopen vrijdag, 24 november, was het zover. Ik verzorgde een workshop waarin ik de richtlijnen voor het sfeervol dekken van de tafel uit heb gelegd. Tijdens een workshop leg ik de richtlijnen uit en gaan de deelnemers zelf aan de gang om voor 1 persoon een mooie tafel te dekken. Ik geef hier en daar wat tips en is er voldoende ruimte om vragen te stellen. ...lees verder "Workshop Tafeldekken"