Spring naar inhoud

Blog

Table4You-SfeervolTafeldekkenmetPersoonlijkeTouch-Workshop-Etiquette-Tafeldekken-Kerst-Feestdagen

Workshop waarin ik je leer tafeldekken volgens de richtlijnen.

Zoals je weet is mijn passie tafeldekken voor iedere gelegenheid. Iedereen kan dit leren. Mijn Stijlgids waarin ik de basis richtlijnen uitleg is gratis te downloaden en ik geef met alle plezier workshops waar ik de richtlijnen uitgebreid uitleg.

Op het moment geef ik deze workshops bij de mensen thuis, heerlijk in eigen omgeving in een klein groepje van 4 tot 6 personen. ...lees verder "Tafeldekken"

Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-Workshop-Tafeldekken-Kerst
Workshop sfeervol tafeldekken met fotograaf.

Woehoe! Afgelopen vrijdag, 24 november, was het zover. Ik verzorgde een workshop waarin ik de richtlijnen voor het sfeervol dekken van de tafel uit heb gelegd. Tijdens een workshop leg ik de richtlijnen uit en gaan de deelnemers zelf aan de gang om voor 1 persoon een mooie tafel te dekken. Ik geef hier en daar wat tips en is er voldoende ruimte om vragen te stellen. ...lees verder "Workshop Tafeldekken"

Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-DIYTafeldecoratie-Kerst
Elisabeth Van Lent Photography www.elisabethvanlent.com

Tips om deze Kerst je tafel met veel sfeer te dekken.

De Kerst komt alweer om de hoek kijken. De winkels zijn al zeker een maand helemaal ingericht in de Kerstsfeer. Een heerlijk warme periode vol gezelligheid. Families en vrienden komen bij elkaar en genieten van heerlijk eten. Maar hoe gaaf zal het dan zijn als je tafel dan ook met ontzettend veel sfeer is gedekt, ...lees verder "Kerst"

Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-Ondernemer-Ontwikkelen-Uitdagen-LichaamsBewegingJezelf blijven ontwikkelen en uitdagingen aangaan.

Sinds ik ondernemer ben blijf ik me op verschillende manieren ontwikkelen en zoek ik uitdagingen op. Door deze uitdagingen blijf ik mezelf natuurlijk ook ontwikkelen. Door steeds weer het randje van durven en niet durven op te zoeken.

Zo ook de laatste mooie zondag van dit jaar. ...lees verder "Ontwikkelen"

Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-KlassiekeTafel-Etiquette-Bruiloft-Verjaardag-Huwelijksjubileum
Birense Fotografie www.birense.nl

Het dekken van een mooie tafel moet je ook van tevoren plannen.

Sta jij er wel eens bij stil dat je voor het dekken van een mooie gezellige tafel ook moet plannen hoe je deze wilt decoreren?
Het is allemaal heel logisch dat je moet plannen voor het vieren van een speciale verjaardag, wanneer je je huwelijksjubileum uitgebreid wilt gaan vieren en natuurlijk moet je een tijd van te voren je bruiloft van tevoren te plannen. ...lees verder "Plannen"

2

Table4You-SfeervolleTafelsmetPrsoonlijkeTouch-Landleijk-Openlucht-Trouwen-Etiquette-TafldekkenStyled Shoot - Trouwen in de lente!

"Spring is in the Air!" - Dat is het thema voor het trouwen in het seizoen de lente. Heerlijk in de openlucht, in de boomgaard van Philips Fruittuin in Eindhoven.

Het is alweer een tijdje geleden dat ik deze fantastische Styled Shoot heb georganiseerd. Tijdens een styled shoot wil je eigenlijk een nepbruiloft organiseren met verschillende bedrijven en ondernemers uit de branche. ...lees verder "Trouwen"

2

Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-Bruiloft-Styling-HuwelijksCeremonie-AnnMariageWeddingStyling

AnnMariage Wedding Styling - Dè styliste voor jullie bruiloft.

Annemarie Emod, het gezicht achter AnnMariage Wedding Styling. Annemarie is een gedreven vrouw die met passie jullie bruiloft decoreerd. Annemarie is een styliste met topkwaliteiten. Ze maakt van iedere bruiloft een bijzondere ervaring waar al jullie wensen in zijn vertaald. ...lees verder "Styliste"

Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-Voorbereidingen-Tafeldekken-MiseEnPLace

Maak voorbereidingen voor het dekken van een mooie tafel.

Voordat je je tafel met veel sfeer gaat dekken is het belangrijk om te bedenken wat je je gasten wilt serveren. Maak hier dus je voorbereidingen voor. Wat wil je gaan serveren? Hoeveel gangen wil je opdienen? En wat wil je voor drank gaan serveren? Wanneer dit voor jezelf duidelijk is kun je gaan bedenken wat je hiervoor ...lees verder "Voorbereidingen."

Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-ServettenVouwen

Je tafel sfeervol met servetten.

Je dinertafel, maar zeker ook je ontbijttafel of lunchtafel, kun je naast het dekken volgens de richtlijnen op verschillende manieren heel sfeervol maken met servetten.
Samen met je persoonlijke decoratie, bloemen en kaarsen bepaalt het vouwen van servetten steeds op een andere manier de sfeer op tafel. ...lees verder "Servetten"

Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouc-BenefietSeminar-HugoBakker-CindyVranken

Een geweldige benefiet seminar voor fantastische doelen.

Zoals je misschien weet volg ik sinds juni een geweldige training van Cindy Vranken (Mega Cindy). Samen met een 5-tal andere ondernemers heeft zij een benefiet seminar georganiseerd in Veenendaal. Het idee kwam van Hugo Bakker die voor een goed doel een waanzinnige seminar wilde organiseren. Iedere spreker had zijn eigen goede doel en met zijn 6-en hebben ze de Kilimanjaro beklommen. ...lees verder "Benefiet seminar"