Spring naar inhoud

De bruiloft voor mijn speciale bruid afgelopen april.

Mooie bruiloft voor mijn speciale bruid van afgelopen maand.

YES! Eindelijk was het zo ver. De bruiloft van mijn zeer speciale bruid die vorig jaar te horen kreeg dat ze een hersentumor heeft. Ik heb hier in september een blog over geschreven dat je moet genieten van je leven, omdat je nooit weet wat er kan gebeuren.

Maar afgelopen 28 april was het zover. Mijn lieve speciale bruid trad met haar droomprins in het huwelijksbootje.
Vanaf september 2016 heb ik contact met haar opgenomen, omdat ik haar ook persoonlijk wilde leren kennen. Wat voor persoon is het, hoe staat ze in het leven, wat zijn haar hobby's en waar geniet ze van.
Tijdens het evenement van Wishes & Weddings heb ik haar persoonlijk leren kennen en het voelde echt vertrouwd. Alsof we elkaar al jaren kenden. Heel leuk en erg fijn.

Aanloop naar haar bruiloft.

In februari nam ik weer even contact met haar op om te bespreken welke kleuren Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-ThemaDecoratie-=PastelTinten-TrouwDecoratieze in gedachte heeft voor haar bruiloft. Ik wist dat ze pasteltinten wilde gaan gebruiken. Maar nu was het echt tijd om met haar decoratie aan de slag te gaan.
Over en weer contact via Facebook.
Een aantal maanden ervoor had ze al een foto van haar in haar trouwjurk laten zien. Hier wilde ik met de decoratie ook rekening mee houden. De jurk was prachtig met een beetje glitter er in verwerkt.
Ik kon dus potten gaan verven en aanpassen naar de kleuren die zij graag wilde voor haar grote dag. Daarnaast vond ze het ook heel leuk om foto's van haar gezinnetje op de decoratie te bewerken.

Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-CeremonieStyling
Kerry Reinking Photography

De dag van de bruiloft.

En toen was het zo ver. De dag van de bruiloft. Met een leuk, gezellig team heb ik de ceremoniestyling op partyboot MPS Conventina in Ridderkerk verzorgt. En de bewerkte decoratie met de foto's werden gebruikt voor de ceremonie en werden later geplaatst op de tafel met het gastenboek. De andere decoratie, die in de kleuren waren bewerkt van de wensen van de bruid, werden gebruikt voor de tafelstyling binnen in de boot waar het diner plaatsvond.
Ik vond het heel speciaal om mijn diensten op deze speciale dag te mogen leveren. Ik heb gewerkt met een fantastisch team. Met heel veel plezier en een goed gevoel kijk ik terug op deze speciale dag. Weddingplanner Shirley Boonstra van Happily Ever After Weddings heeft deze bruiloft fantastisch geörganiseerd.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Table 4 You verzorgt sfeervolle tafels voor bijvoorbeeld een kraamborrel, Sweat 16, huwelijksjubileum of een koffietafel. Neem vrijblijvend contact met me op. In een kennismakingsgesprek leren we elkaar een beetje kennen en gaan we bespreken wat ik voor jou kan betekenen.

Geniet van je dag!

Groetjes,
Marlou

Geef een reactie