Spring naar inhoud

Bruiloft

Jullie zijn verloofd!

Natuurlijk van harte gefeliciteerd! met jullie voorgenomen bruiloft!
Wat een super leuke tijd gaan jullie tegemoet, maar zeker ook een tijd met ontzettend veel geregel. Hoe willen jullie deze dag organiseren? Willen jullie zelf alle touwtjes in handen houden of toch liever iemand hiervoor inhuren die alles regelt?
Belangrijk is dat jullie een mooie, persoonlijke herinnering willen overhouden aan deze gave dag.

Trouwen is een once-in-a-lifetime gebeurtenis.

Tegenwoordig is er heel veel mogelijk. En als het goed is trouw je maar 1 keer in je leven en dan moet alles perfect zijn!
Trouwen op een bestaande locatie of trouwen op een eigen locatie waar jullie zo veel mooie herinneringen aan hebben. Misschien in de tuin van een van je ouders of op een andere ontzettend gave (buiten)locatie. Intiem of uitbundig,  in een bepaald thema of juist traditioneel, romantisch of modern. Het aller belangrijkste is dat jullie een geweldig aandenken hebben aan deze dag en waarbij de styling tot in de puntjes echt rekening is gehouden met jullie wensen. Van ceremonie tot receptie. Van diner tot aan het feest.
Een styling waar de gasten jullie direct in herkennen en dat bij iedereen een WAUW-effect zal geven.

Maar vergeet bij het organiseren van jullie bruiloft de aankleding van jullie dinertafels niet.
Aan een dinertafel komen jullie namelijk op deze dag tot rust. Tijdens het diner hebben jullie tijd om gesprekken te hebben met de daggasten en kunnen jullie de dag tot zo ver opnieuw beleven.
Ook hierbij is het belangrijk dat de styling van de tafels klopt bij jullie wensen en dat deze aansluit op de totale styling.
Table 4 You helpt jullie hierbij. Ik zorg ervoor dat jullie gasten zich welkom voelen en ook bij de tafelstyling jullie hierin herkennen. Tafels waar goede gesprekken tot stand komen bij gasten die elkaar al langer kennen, maar zeker ook bij de gasten die pas op deze dag aan elkaar voorgesteld zijn.

Toevoeging van persoonlijke decoratie zal zorgen voor blijvende en onvergetelijke herinneringen.

Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-Bruiloft-DinerTafel-Etiquette

Ik kan jullie garanderen dat deze sfeervolle tafels, aansluitend met de totale styling, een mooie herinneringen zullen zijn. Voor jullie, maar zeker ook voor jullie gasten.

Ik vind werken naar jullie wensen, zodat jullie met een goed gevoel jullie trouwdag in gaan, 1 van de heerlijkste dingen om te doen. Jullie hierbij helemaal de zorgen uit handen nemen, maar met volop persoonlijk contact waarin jullie betrokken worden bij alle vorderingen die gemaakt worden. Op deze manier kunnen eventuele aanpassing direct gemaakt worden.
We gaan samen werken om van deze bijzondere dag een geweldige dag te maken. Zodat het eindresultaat een WAUW-reactie gaat geven bij alle gasten en waar nog lang over gesproken wordt.

Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-Referenties-MooieWoorden-Bruiloft

Mijn werkwijze.

Jullie wensen bespreken we in een telefonisch kennismakingsgesprek. En gaan we alvast wat brainstormen hoe jullie deze dag voor jullie zien en wat zeker niet vergeten mag worden.
Op locatie gaan we verder met het brainstormen en bespreken we hier jullie ideeën. Naar aanleiding van dit gesprek maak ik een passend voorstel. In detail beschrijf ik hierin wat we hebben besproken en wat jullie kunnen verwachten qua sfeer, materiaal en prijs..
Vervolgens ga ik voor jullie aan het werk en betrek ik jullie in alle beslissingen die gemaakt worden tot aan jullie grote dag. Op deze dag zorg ik samen met mijn team dat alles wat we besproken hebben, tot in detail vertaald wordt zodat jullie alleen maar hoeven te genieten.
Wanneer jullie helemaal uitgerust zijn en terug zijn van jullie huwelijksreis, maken we een afspraak en evalueren we nog even jullie dag. Hoe kijken jullie hierop terug en wat zijn de verhalen van jullie gasten.

Wat is jullie investering.

Ik kan jullie op verschillende manieren helpen.
Hebben jullie eigenlijk alles al geregeld, maar nog geen idee hoe jullie de dinertafels gestyld willen hebben? Hier kan ik jullie zeker perfect bij helpen.
In samenwerking met jullie bloemiste en het ontwerp van jullie trouwkaarten ga ik zorgen dat deze sfeer terugkomt op tafel. Om jullie een idee te geven wat hiervoor de investering zal zijn, heb ik pakketten samengesteld vanaf een bedrag van €1.679,-. Voor deze prijs krijgen jullie mooie sfeervolle tafels gedekt met klassiek wit servies. Wat betreft exclusief servies is hier natuurlijk nog veel meer mogelijk. Ik heb hiervoor goede contacten met schillende verhuurbedrijven. Dit bedrag zal ik in de offerte meenemen.

Er is ook een mogelijkheid dat jullie de verzorging van de ceremoniestyling tot aan de dinertafels aan mij overlaten.
Ik werk voor deze totaal service samen met een geweldig team. Samen gaan we er voor zorgen dat jullie dag onvergetelijk zal zijn.  De ceremoniestyling zal in 1 lijn zijn met de styling van jullie dinertafels. Je kunt rekening houden met een pakketprijs vanaf €2.197,- tot €3.697,-. De prijs hangt af van de soort bloemen die jullie willen gebruiken, de keuze aan papier voor de menukaarten en wat jullie wensen zijn wat betreft het gebruik van servies.

De aangegeven prijzen zijn berekend op basis van 30 personen met een 5 gangen menu, incl. BTW.

Cadeau.

De laatste jaren heb ik een geweldig netwerk opgebouwd met verschillende ondernemers die jullie van dienst kunnen zijn. Ik breng jullie graag in contact met hen, zodat niet alle tijd op internet verloren hoeft te gaan naar het zoeken van gespecialiseerde ondernemers die jullie helpen. Hierdoor hebben jullie meer tijd voor andere dingen en kunnen jullie  genieten van de weg naar deze bijzondere dag.

Stel je vraag en ontvang meer informatie.

Kan ik iets voor jullie betekenen of zijn er vragen?
Neem dan gerust contact met me op, dit kan via e-mail of telefonisch. Geef in je e-mail aan wanneer ik jullie het beste kan bereiken en ik bel jullie zo snel mogelijk.
Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten.