Spring naar inhoud

Bruiloft

WOEHOE! Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd!

Nu begint het oriënteren met welk bedrijf of ondernemer jullie willen samenwerken zodat jullie bruiloft een dag wordt om nooit te vergeten.

Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-Bruiloft-DinerTafel-Etiquette
Trouwen is een once-in-a-lifetime ervaring waar jullie met mooie herinneringen aan terug willen denken en Table 4 You helpt hierbij.
Table 4 You neemt de zorgen over als het gaat om de decoratie van de huwelijksceremonie. We verzorgen sfeervolle en prachtig gedekte dinertafels waar de gasten jullie ècht in herkennen.

 

Alles zal naadloos op elkaar aansluiten, zodat zowel de dinertafels als de feestzaal in 1 lijn zijn met de decoratie van jullie huwelijksceremonie.
De origineel en sfeervol gedekte dinertafels zullen direct zorgen voor gesprekstof bij de gasten. Bij gasten die elkaar al langer kennen en bij gasten die pas op jullie bruiloft aan elkaar voorgesteld zijn.
De toevoeging van persoonlijke decoratie zal zorgen voor blijvende en onvergetelijke herinneringen.

Ik houd van persoonlijk contact en betrek jullie daarom graag bij alle vorderingen die gemaakt worden, zodat eventuele aanpassing direct gemaakt kan worden. We gaan samen werken om van deze bijzondere dag een geweldige dag te maken. Zodat het eindresultaat een WAUW-reactie gaat geven bij alle gasten en waar nog lang over gesproken wordt.

Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-Referenties-MooieWoorden-Bruiloft

De pakketten van Table 4 You zijn zo samengesteld dat de volledige decoratie verzorgd wordt en waar rekening gehouden wordt met jullie wensen. Ik werk hierin samen met top ondernemers, waardoor de dag tot in detail is geregeld. Denk hierbij aan: welke bloemen, specifieke kleuren, misschien willen jullie een bepaald thema gebruiken, dierbare personen die zeker niet vergeten mogen worden. Allemaal kleine, maar belangrijke aspecten waar rekening mee gehouden kunnen worden die voor jullie veel extra waarde hebben.

Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-Bruiloft-StylingWerkwijze.

Ik hoop dat jullie via mijn pakketten een indruk hebben gekregen wat ik voor jullie kan betekenen. Maar natuurlijk is er veel meer mogelijk dan wat ik in deze pakketten heb aangegeven.

Wat is mijn werkwijze?
jullie wensen bespreken we in een telefonisch kennismakingsgesprek. En gaan we alvast wat brainstormen hoe jullie deze dag voor jullie zien en wat zeker niet vergeten mag worden.
Op locatie gaan we verder met het brainstormen en bespreken we hier jullie ideeën. Naar aanleiding van dit gesprek maak ik een passend voorstel. In detail beschrijf ik hierin wat we hebben besproken en wat jullie kunnen verwachten qua sfeer, materiaal en prijs.
Vervolgens ga ik voor jullie aan het werk en betrek ik jullie in alle beslissingen die gemaakt worden tot aan jullie grote dag. Op deze dag zorg ik samen met mijn team dat alles wat we besproken hebben, tot in detail vertaald wordt zodat jullie alleen maar hoeven te genieten.
Wanneer jullie helemaal uitgerust zijn en terug zijn van jullie huwelijksreis, maken we een afspraak en evalueren we nog even jullie dag. Hoe kijken jullie hierop terug en wat zijn de verhalen van jullie gasten.

Cadeau.

De laatste jaren heb ik een geweldig netwerk opgebouwd met verschillende ondernemers die jullie van dienst kunnen zijn. Ik breng jullie graag in contact met hen, zodat niet alle tijd op internet verloren hoeft te gaan naar het zoeken van gespecialiseerde ondernemers die jullie helpen. Hierdoor hebben jullie meer tijd voor andere dingen en kunnen jullie  genieten van de weg naar deze bijzondere dag.

Stel je vraag en ontvang meer informatie.

Neem gerust contact met me op wanneer jullie vragen hebben.
Geef hierin aan wanneer ik jullie het beste kan bereiken en ik bel jullie zo snel mogelijk.