Spring naar inhoud

Diensten

Met Table 4 You verzorg ik een totaal concept waar sfeervolle tafels met een persoonlijke touch centraal staat. Dit doe ik bij speciale gebeurtenissen, waar je met een goed gevoel aan terug wilt denken.

Ik heb inmiddels 20 jaar ervaring met het sfeervol dekken van tafels bij verschillende gelegenheden. Deze tafels dek ik volgens de richtlijnen die hiervoor staan (etiquette). En dit doe ik echt vol passie. Ik houd ervan om samen te werken naar jouw dag. Wat zijn jouw wensen, wat mag zeker niet vergeten worden in de decoratie. We bespreken tot in de puntjes hoe deze dag eruit moet komen te zien wat betreft de decoratie.

Ik houd van persoonlijk contact en werk graag samen met jou naar jouw speciale gelegenheid. Door jouw wensen door te geven en te bespreken kan ik je hierbij helpen om een tafel te dekken waarin jouw wensen zijn vertaald en waar de gasten jouw direct in zullen herkennen. Want het is jouw speciale dag, wat helemaal in het teken van jou moet staan en waar je nog lang met een goed gevoel op terug kijkt.

Bruiloft.
Ik ben graag jullie helpende hand bij het organiseren van jullie bruiloft. Samen bedenken hoe deze dag eruit moet komen te zien en wat zeker niet vergeten mag worden, waar jullie gasten jullie in zullen herkennen.
Samen met mijn team gaan we ervoor zorgen dat deze dag van ceremonie tot aan het diner (en eventueel feest) helemaal naar jullie wens verzorgd wordt.

Privé Gelegenheden.
Heb je iets te vieren? Een geboorte, huwelijksjubileum of een speciale verjaardag. Ook voor deze gelegenheden ben ik graag de helpende hand, zodat jij meer aandacht kunt geven aan de andere belangrijke zaken die voor deze dag geregeld dienen te worden.

Persoonlijke Decoratie.
Naast al het organiseren van een bruiloft of een verjaardag geeft Table 4 You graag een persoonlijke touch aan de ruimten en/of de tafels. Deze persoonlijke touch kan zijn het gebruik van eigen servies, dierbare decoratiestukken of decoratie wat speciaal voor jou bewerkt is.

Workshops.
Ik geef in huiselijke sfeer workshops in kleine groepjes tot maximaal 6 personen uitleg hoe iedereen voor elke gelegenheid een mooie sfeervolle tafel kan dekken. Ik leg je de richtlijnen stap voor stap uit en je gaat zelf aan de slag met het dekken van jouw tafel.