Spring naar inhoud

Diensten

Met Table 4 You verzorg ik een totaal concept waar sfeervolle tafels die naar jouw persoonlijke wensen gedekt is. Dit doe ik bij speciale gebeurtenissen waar je met een goed gevoel aan terug wilt denken.
Speciale gelegenheden kunnen zijn een huwelijksaanzoek, een bijzondere verjaardag (Abraham, Sarah, Sweet 16) of een house-warmingparty, Ook voor een bruiloft of een bronzen-, zilveren- of gouden huwelijk dek ik met alle liefde een sfeervolle tafel.

Bruiloft.
Ik ben graag jullie helpende hand bij het organiseren van jullie bruiloft. Samen bedenken hoe deze dag eruit moet komen te zien en wat zeker niet vergeten mag worden, waar jullie gasten jullie in zullen herkennen.
Samen met mijn team gaan we ervoor zorgen dat deze dag van ceremonie tot aan het diner (en eventueel feest) helemaal naar jullie wens verzorgd wordt.

Privé Gelegenheden.
Heb je iets te vieren? Een geboorte, huwelijksjubileum of een speciale verjaardag. Ook voor deze gelegenheden ben ik graag de helpende hand, zodat jij meer aandacht kunt geven aan de andere belangrijke zaken die voor deze dag geregeld dienen te worden.

Gastvrouw / hostess.
Je totaal de zorgen uit handen geven bij het organiseren van jouw diner. Bij je bruiloft, voor een speciale verjaardag of huwelijksjubileum. Als gastvrouw neem ik graag jouw zorgen uit handen, zodat jij samen met je gasten kan genieten van het diner.

Persoonlijke Decoratie.
Naast al het organiseren van een bruiloft of een verjaardag geeft Table 4 You graag een persoonlijke touch aan de ruimten en/of de tafels. Deze persoonlijke touch kan zijn het gebruik van eigen servies, dierbare decoratiestukken of decoratie wat speciaal voor jou bewerkt is.

Workshops.
Ik geef in huiselijke sfeer workshops in kleine groepjes tot maximaal 6 personen uitleg hoe iedereen voor iedere gelegenheid een mooie sfeervolle tafel kan dekken. Ik leg je de richtlijnen stap voor stap uit en je gaat zelf aan de slag met het dekken van jouw tafel.