Spring naar inhoud

Voor Jou

Table 4 You. Een dinertafel speciaal voor jou.

Jouw evenement is speciaal, waar je nog lang aan terug wilt denken met mooie speciale herinneringen.

Waar "table" nog meer voor staat:
Tender (zorgzaam)
Amazing (waanzinnig)
Beautiful (mooi)
Loving (geliefd)
Elegant (stijlvol)
Dit zijn mooie woorden die jou beschrijven en hoe je familie en vrienden je zien.

Bij een bruiloft is het versieren van de ceremonie- en feestruimte in een bepaald thema of kleur tegenwoordig niet meer weg te denken. Naast deze mooie versieringen is het ook heel speciaal als jullie dinertafels met heel veel sfeer zijn gedekt in jullie thema of favoriete kleur. Misschien wel gedecoreerd met jullie eigen decoratie spulletjes of voor jullie bewerkte decoratie, waar de gasten jullie in herkennen.

Maar naast een bruiloft zijn er zo veel andere gedenkwaardige gebeurtenissen die je niet zo maar voorbij wilt laten gaan. Ook voor deze speciale gelegenheden denk ik graag met je mee en werken we samen naar een mooie sfeervolle dinertafel of buffettafel.

Er zijn zo veel verschillende redenen waarvoor je een mooi gedekte tafel kunt verzorgen. Je vindt het belangrijk dat op deze speciale dag de gasten zich op hun gemak voelen en je doet er alles aan om dit over te laten komen.
Je vindt het belangrijk dat de tafels met veel stijl en sfeer zijn gedekt.  Maar je bent ook creatief en houdt van mooie decoratie waar je verhaal in wordt vertaald en waar de gasten jou in herkennen.Table4You-SfeervolletafelsmetPersoonlijkeTouch-Thema-Bruiloft-Tafelstyling-MandyAileenPhotography

Waarom deze beschrijving van wat jij belangrijk vindt?

Als specialiste vind ik het ontzettend belangrijk dat ik mijn klanten het best denkbare kwaliteit en service verleen. Voor beide kanten is het daarom belangrijk dat ik me richt op een bepaald soort klant voor wie ik tot het uiterste wil gaan om van jouw evenement een onvergetelijke dag te maken.
En door me te richten op deze bruidsparen of organisatoren van hun eigen evenement (verjaardag, romantische verloving, jubileum) kan ik ze door en door leren kennen en samen met hun werken naar deze speciale dag.

Ik zie het organiseren van een bruiloft of een speciale gelegenheid als een persoonlijk proces. Als specialiste vind ik het persoonlijk contact heel belangrijk. Samen werken naar deze grote dag is een proces waar wederzijds respect en vertrouwen belangrijk is.  Op deze manier zorgen we samen dat jouw bruiloft of evenement een onvergetelijke dag wordt, waarbij sfeer en uitstraling als een rode draad op deze belangrijke dag zal verlopen.

Mijn doel is dat jouw  bruiloft of  speciale gebeurtenis perfect bij jou past. Ik ga ervoor zorgen dat jouw verhaal duidelijk wordt vertaald, maar dat dit ook bij al je gasten een "WAUW"- reactie zal geven. En omdat ik de reis naar jullie bruiloft of jouw speciale gebeurtenis net zo belangrijk vind als het eindresultaat, ga ik ervoor zorgen dat ik je helemaal hierbij ga betrekken door je in dit hele proces regelmatig op de hoogte te brengen van alle gemaakte vorderingen.

Herken je jezelf in deze beschrijving?

Zijn wij de perfecte match?
Neem dan  contact met me op of bel me (06-14229304). In een informatief gesprek leren we elkaar een beetje kennen en bespreken wat ik voor jou kan betekenen.
Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en van deze dag een mooie herinnering te maken.