Spring naar inhoud

Het Team

Maak kennis met het team.

We hebben allemaal ons eigen bedrijf en versterken elkaar door samen te werken. We bundelen onze kracht waardoor jullie een onvergetelijke dag krijgen. Een dag waar jullie van te voren geen zorgen over hoeven te maken en alleen maar hoeven te genieten.
Met z'n allen zorgen wij ervoor dat de gasten jullie in de totale styling herkennen en dat deze van begin tot het eind echt een WAUW-effect zal geven. Hiermee zorgen we dat de gasten  zich welkom voelen en dankbaar zijn dat zij op deze speciale dag erbij mochten zijn.

Ik stel jullie met ontzettend veel trots aan deze geweldige ondernemers voor.

De ceremoniestyling,

Ik heb bij een aantal bruiloften Annemarie geassisteerd met het stylen van de ceremonie. Ze levert echt prachtig werk, helemaal naar wens van het bruidspaar, waardoor iedere ceremonie een eigen stijl heeft.
Naast de styling van ceremonies, zorgt Annemarie ook dat voor jullie feest alles tot in de puntjes is versierd.
Ze is een aanwinst aan mijn team.

Het woord is aan Annemarie.Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-CeremonieStyling-AnnMariageWeddingStyling

 Hallo, ik ben Annemarie Emod, weddingstyliste. Ik ben gedreven, enthousiast, creatief en een positief ingesteld persoon. Ik ben wie ik ben, lekker gewoon dus!
Stylen en decoreren hebben altijd al mijn interesse gehad. Ik ben altijd al bezig met het creëren van iets.  Mijn stijl is het beste te omschrijven als een mix van creatief, ongedwongen, sfeervol en vol met details en gezellige kleurtjes.
Wedding styling is mijn grote passie. Vanuit die passie ben ik in 2016 mijn eigen bedrijf gestart, AnnMariage Wedding Styling. Stylen gaat voor mij vanzelf. Blijvende herinneringen maken. Alles uit de kast halen om mooie en onvergetelijke momenten te creëren.

Persoonlijke drukwerk.

Ook de dames van Bonte Raaf (Elise en Chantal) ken ik persoonlijk. Ze hebben voor mij mijn huisstijl voor mijn bedrijf ontworpen en heb ik bij verschillende opdrachten met hun samen mogen werken. Voor mij is het daarom logisch dat ik hun aan mijn team wilde toevoegen om van jullie dag een onvergetelijke dag te maken dat in de puntjes is geregeld. Elise en Chantal zijn gedreven dames die het ontzettend leuk vinden om samen te werken naar jullie persoonlijke uitnodigingen, menukaarten, Save the Date kaarten en nog veel meer.

Het woord is aan Elise en Chantal.Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-GrafischOntwerpBureau-BonteRaaf

Wij zijn Elise (rechts) en Chantal (links) van illustratie- en ontwerpbureau Bonte Raaf uit Valkenswaard.
Bij ons kun je onder andere terecht voor een bijzondere trouwkaart of persoonlijk gastenboek. Natuurlijk is de sport voor ons dan ook om in dezelfde stijl duidelijke menukaarten en/of naambordjes te verzorgen of bewegwijzering en tafelbordjes die aan de gasten laten zien waar ze mogen plaats nemen. Deze huwelijkshuisstijl versterkt dan de overige styling zodat het samen een mooi geheel wordt. Als alles dan op zijn plek valt en samenkomt tijdens jullie mooiste dag, zijn wij tevreden!

Interessante leveranciers.

Naast het geweldige team, heb ik ook leuk contact met verschillende leveranciers. Denk hierbij aan iemand voor de openingsdans,  professionele bediening en koks, sieraden, cocktailshaker, een mobiele wijnbar, muziekanten met ieder hun eigen stijl .
Niet alleen bij een bruiloft, maar zeker ook bij andere gelegenheden (kraamborrels, bronzen- zilveren- of gouden bruiloft, een speciale verjaardag of een andere bijzondere gelegenheid} zijn deze leveranciers jou (of jullie) graag van dienst.

Om je alvast een idee te geven, heb ik hieronder een greep uit de lijst van enthousiaste leveranciers die ik met veel plezier je aan kan bevelen.

Verhuur
Table Moments  www.tablemoments.nl

Culinair Thuiskok
By Nathalie  www.bynathalie.eu

Bediening
Gallant & More  www.gallantandmore.nl

Bruids-/feesttaart & Sweat Table
Cheffi's Pastries  www.cheffispastries.com

Bloemen
Ivy, Bloemen in stijl  www.bloemeninstijl.nl
Blijvende bloemen
De Viltbloemist  www.viltbloemist.nl