Spring naar inhoud

Over Marlou

Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-MarlouVisser-TafelstylisteIk ben Marlou Visser, tafelstyliste, romanticus en eigenaar van Table 4 You

Tijdens een gezellige avond dineren met vrienden of familie aan tafel ontluiken vaak de mooiste gesprekken. Het is de sfeer, de setting waar we in het dagelijks leven vaak niet de tijd voor nemen.

Maar áls je zo’n avond (of dag) organiseert, dan weet je weer waar het leven écht over gaat: samen zijn. Genieten. Met elkaar en van elkaar.

Dit gevoel, het creëren van momenten van samenzijn, is de reden dat ik met Table 4 You ben begonnen.

 

"Marlou verzorgt de tafels met passie.
Ze heeft kennis van zaken en is altijd enthousiast. Naast het dekken van tafels, weet ze ook nog eens stijlvol te decoreren."

 

Mijn missie

Mijn missie is dat mensen meer tijd voor elkaar gaan nemen. Het jezelf gunnen om in ieder geval eenmaal per jaar een bijzondere, speciale en unieke dag te nemen, waarin je samen bent.

Het leven is vluchtig en gehaast. Het is heerlijk om momenten te hebben waarin je echt met aandacht samen bent en mooie herinneringen creëert.

Dat kan tijdens een feestdag zijn, zoals Kerstmis of Pasen. Maar ook tijdens een verjaardag, een vriendendag of uiteraard: je trouwdag.

Hoe geweldig is het om jaarlijks, of iedere vijf jaar, opnieuw van je trouwdiner te genieten? Ik noem dat: je herinneringen levend houden.

Die herinneren je eraan waarom je samen bent: de liefde.

Mijn man en kinderen zijn mijn grote liefde. Ik koos voor het fulltime moederschap omdat ik mijn gezin warmte en aandacht wilde geven. En die waarden zijn ook in mijn bedrijf verweven.   

Zakelijke hospitality

Table 4 You is ook heel slim als PR-middel in te zetten.

Ik heb een grote passie voor mijn vak als tafelstyliste. Dat is de vakvrouw in mij, maar ook de romanticus. Ik vind het heerlijk om de wensen van mijn klanten te transformeren in een WOW-effect. Van een strak gedekte tafel volgens de etiquette ga ik best een beetje aan.

Voor een zakenlunch pak ik flink uit en ik stijl de tafel volgens de branding, kleuren en huisstijl van de ondernemer. Mijn doel is dat mijn klanten indruk maken.

Mijn kracht is dat ik de juiste mix van zakelijke perfectie en persoonlijke balans weet te vinden. En ik overtref mijzelf keer op keer. Daarmee geef ik een kwaliteitssignaal af. Nieuwsgierigheid en hebberigheid verzekerd!

Het allerbelangrijkste vind ik dat ik met Table 4 You mensen samenbreng. Dichter bij elkaar. En dat is een genot om aan te mogen werken.

Wil je ook leren hoe je een tafel perfect dekt en stijlt? Download mijn e-book.

Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-Tafelstyliste-Bruiloft-Verjaardag-GoudenBruiloft-Doopfeest-Afscheidx