Spring naar inhoud

Over mij

Wat ik graag met Table 4 You zou willen bereiken.

Mijn wens is dat iedereen meer tijd voor elkaar vrij maakt.
Tegenwoordig hebben we het allemaal ontzettend druk met werk en we proberen onze conditie op pijl te houden, dat het lijkt alsof ons leven voorbij vliegt. Dit komt zeker ook bij ons in het gezin voor.
Men gebruikt tegenwoordig heel veel social media om in contact met elkaar te blijven. We blijven op de hoogte door onze dagelijkse activiteiten op Facebook te volgen. We bellen niet meer, maar we appen berichten naar elkaar.
Met Table 4 You wil ik ernaar streven om weer ècht contact met elkaar te hebben, naast het drukke leven wat velen van ons hebben. Dit hoop ik te bereiken door mensen aan een mooi gedekte tafel bij elkaar te brengen. Hoe mooi zal het zijn als jouw wensen en persoonlijkheid vertaald wordt op tafel. Een tafel gedekt waarbij jouw gasten echt het gevoel hebben dat je waardeert dat zij deze dag aanwezig willen zijn.

Naast al dit moois geloof ik er echt in dat de tafel zoveel meer uitstraling heeft als deze volgens de etiquette is gedekt.

"Laat je tafel stralen!"

 

Ik stel me graag aan je voor.

Hoi, ik ben Marlou Visser, tafelstyliste met ontzettend veel passie voor haar werk.
Via mijn website geef ik particulieren informatie over de mogelijkheden bij het organiseren van hun bruiloft of een andere gelegenheid.
Op welke manier kan ik hen helpen, zodat deze dag een mooie herinnering zal zijn.

Met mijn bedrijf Table 4 You volg ik echt mijn passie. Het dekken van tafels naar persoonlijke wensen, waar kleur en thema in vertaald worden.
Ik ben een doorzetter, positief ingesteld en werk liever naar oplossingen.
Ik houd van samenwerken en vind persoonlijk contact belangrijk.

Iedereen heeft in zijn of haar leven wel een speciale gebeurtenis die men meemaakt. Dit kan zijn: een bruiloft, de geboorte van je kindje, een bijzondere verjaardag, je huwelijksjubileum of de opening van je bedrijf. En omdat deze gebeurtenissen vaak mooie herinneringen met zich meebrengen is het ook leuk om dit persoonlijk te maken.
Maar ook het verlies van een dierbare is iets dat iedereen meemaakt. Afscheid nemen op een persoonlijke manier, is iets waar je met een goed gevoel aan terugdenkt.
Daarom vind ik het fijn om rekening te houden met jullie persoonlijke wensen en deze te vertalen naar een mooi gedekte tafel. Eventueel met je eigen persoonlijke elementen op de tafel verwerkt, maar dat kan ook met speciaal voor jou bewerkte decoratie.

Waarom ik alleen de tafels wil dekken bij privé gelegenheden en niet bij grote evenementen?
Ik houd van persoonlijk contact en de tafels om toveren naar jouw wensen, waar jouw vrienden en familie je in herkennen en dat ze waarderen dat ze bij deze belangrijke gebeurtenis aanwezig mochten zijn. Samen met jou werken naar deze belangrijke dag.
Bij grote evenementen, zoals een bedrijfsfeest, heb je vaak alleen contact met de manager die dit organiseert. En komt er helemaal geen echt persoonlijk contact bij kijken. Er zijn zo veel bedrijven die dit graag willen doen. Ik richt me liever op jou, zodat deze dag een mooie herinnering zal zijn voor jou, maar zeker ook voor jouw gasten.

Opleiding en Trainingen.
Ik heb de mbo opleiding Koken en Serveren gevolgd. Deze opleiding is tegenwoordig te vergelijken met ROC - De Rooi Pannen.
Tijdens deze opleiding heb ik geleerd om de tafel volgens etiquette te dekken en te serveren.

Table4You-RoadmapToSuccesAndHappiness-MichaelPilarczykNaast mijn passie voor het tafeldekken, vind ik het ook heerlijk om aan mijn persoonlijke ontwikkeling te werken. Dit doe ik door het lezen van boeken en door het volgen van cursussen. Deze cursussen volg ik over het algemeen online.
Ik heb de laatste jaren verschillende online cursussen gevolgd.
In 2017 heb ik de cursus "Your Roadmap to Succes & Happiness" van Michael Pilarczyk gevolgd en hierop aansluitend verschillende seminars van hem bijgewoond.  Wanneer ik blijf werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling, kan ik niet alleen onze kinderen beter helpen in hun ontwikkeling, maar zeker ook bij mijn klanten beter inspelen op hun wensen.

Wat meer over mij.
Samen met mijn man en 2 geweldige dochters woon ik in de lichtstad Eindhoven.
Na de geboorte van onze jongste heb ik ontslag genomen bij de werkgever waar ik 8 jaar werkzaam was. Hierdoor kon ik fulltime moeder zijn van onze 2 prachtige dochters. Geen stress meer om de kinderen naar het dagverblijf te brengen om zelf op tijd op de werkvloer te kunnen zijn.
Geen verplichtingen meer wanneer 1 van de kinderen ziek is, maar gewoon voor hen thuis kunnen zijn.
Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-MarlouVisser-Vakantie-Reizen-Genieten
Ook nu, nu ze allebei tieners zijn, vind ik het een gerust gevoel dat ze geen "sleutel"-kinderen hoeven te zijn. Dat ze in een warm huis kunnen thuis komen en eerst tot rust kunnen komen en zo nodig hun verhalen met me kunnen delen en daarna verder gaan met hun huiswerk of andere bezigheden.

Ik vind het heerlijk om met het gezin dingen te ondernemen. Ik houd van heel veel gezelligheid om me heen, reizen, fotograferen, dansen overal en nergens. En af en toe een beetje gek doen hoort er bij mij zeker ook bij.

Mijn achtergrond.
Na mijn mbo-opleiding koken & serveren heb ik voor verschillende werkgevers in de horeca en bedrijfscatering gewerkt.

Ik ben altijd bezig met het dekken van de tafels voor iedere gelegenheid.
Ik vind het heerlijk om onze vrienden en familie bij een eetpartijtje in de watten te leggen door hen te verwelkomen met een mooi gedekte tafel, waarbij zij het gevoel hebben dat ze speciaal voor ons zijn. Het is dan ook door de reacties van hen dat ik met het idee kwam om hier iets meer mee te gaan doen en dat ik ook anderen hierbij kan helpen.

 

Ik vind het heerlijk om iedere tafel mooi en naar een bepaald thema te dekken. Het ontspant me. Maar naast deze heerlijke ontspanning ben ik ook graag op een creatieve manier bezig. Ik heb ontdekt dat het bewerken van decoratie nog meer ontspanning geeft. De laatste jaren heb ik me hierin verder ontwikkeld en vind ik het heerlijk om de tafel hiermee een extra persoonlijke touch te geven.

Ontvang meer informatie.

Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-MarlouVissr-Tafelstyliste-Etiquette-MandyAileenPhotography

Ben je nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen of heb je vragen? Neem dan gerust contact met me op.  Dit kan door een e-mail te sturen naar info@table4you.nl. Maar bellen kan natuurlijk ook, 06-14229304.

Lieve groetjes,
Marlou

Geniet van je dag!