Spring naar inhoud

Over mij

Wat ik graag met Table 4 You zou willen bereiken.

Tijdens een gezellig etentje met je dierbaarste vrienden en/of familie, komen de mooiste gesprekken op tafel, waar je normaliter niet snel aan toe komt.  Je leert elkaar op een ontspannen manier misschien wel beter kennen.

Tegenwoordig hebben we het allemaal ontzettend druk met werk en we proberen onze conditie op pijl te houden, dat het lijkt alsof ons leven voorbij vliegt.
Men gebruikt tegenwoordig heel veel social media om in contact met elkaar te blijven. We blijven op de hoogte door onze dagelijkse activiteiten op bijvoorbeeld Facebook of Instagram te volgen. We bellen niet meer, maar we appen berichten naar elkaar.
Herken je dit?

Mijn wens is dat iedereen meer tijd voor elkaar vrij gaat maken.
Met Table 4 You hoop ik dat men weer ècht in contact komt met elkaar. Dit hoop ik te bereiken door mensen aan een mooi gedekte tafel bij elkaar te brengen. Hoe mooi zal het zijn als jouw wensen en persoonlijkheid vertaald wordt op tafel. Een tafel gedekt waarbij jouw gasten echt het gevoel hebben dat je waardeert dat zij bij deze speciale gelegenheid aanwezig willen zijn.

 

Ik stel me graag aan je voor.

Hoi, ik ben Marlou Visser, tafelstyliste met ontzettend veel passie voor haar werk.
Via mijn website geef ik je graag informatie over de mogelijkheden bij het organiseren van jouw bruiloft of een andere gelegenheid.
Op welke manier kan ik jou helpen, zodat deze dag een mooie herinnering zal zijn.

Met mijn bedrijf Table 4 You volg ik echt mijn passie. Het dekken van tafels naar persoonlijke wensen, waar kleur en thema in vertaald worden.
Wat anderen van mij vinden: ik ben sociaal, eerlijk, ik ben een doorzetter, ik heb aandacht voor detail, een perfectionist, altijd positief ingesteld, vrolijk, ik heb heel veel humor, ik ben heel passievol.
Ik houd van samenwerken en vind persoonlijk contact belangrijk.

Wat kan ik voor jou kan betekenen.

Iedereen maakt een speciale gebeurtenis mee, bijvoorbeeld een bruiloft, de geboorte van je kindje, een bijzondere verjaardag, je huwelijksjubileum of de opening van je bedrijf. En omdat deze gebeurtenissen vaak mooie herinneringen met zich meebrengen is het ook leuk om deze persoonlijk te maken.
Maar ook het verlies van een dierbare is iets dat iedereen meemaakt. Afscheid nemen op een persoonlijke manier, is iets waar je met een goed gevoel aan terugdenkt.
Daarom vind ik het fijn om bij het tafeldekken rekening te houden met jouw persoonlijke wensen en deze te vertalen naar een mooi gedekte tafel. Een mooie stijlvol gedekte tafel waar jouw gasten zich direct welkom voelen en waar na afloop nog met veel plezier over gesproken wordt.

" Marlou verzorgd de tafels met passie. Ze heeft kennis van zaken en is altijd enthousiast.
Naast het dekken van tafels weet zij ze ook nog eens stijlvol te decoreren. "

Wat meer over mij.

Samen met mijn man en 2 geweldige dochters woon ik in de lichtstad Eindhoven.
Na de geboorte van onze jongste heb ik ontslag genomen bij de werkgever waar ik 8 jaar werkzaam was. Hierdoor kon ik fulltime moeder zijn van onze 2 prachtige dochters. Geen stress meer om de kinderen naar het dagverblijf te brengen om zelf op tijd op de werkvloer te kunnen zijn.
Geen verplichtingen meer wanneer 1 van de kinderen ziek is, maar gewoon voor hen thuis kunnen zijn.
Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-MarlouVisser-Vakantie-Reizen-Genieten
Ook nu, nu ze allebei tieners zijn, vind ik het een gerust gevoel dat ze geen "sleutel"-kinderen hoeven te zijn. Dat ze in een warm huis kunnen thuis komen en eerst tot rust kunnen komen en zo nodig hun verhalen met me kunnen delen en daarna verder gaan met hun huiswerk of andere bezigheden.

Ik vind het heerlijk om met het gezin dingen te ondernemen. Ik houd van heel veel gezelligheid om me heen, reizen, fotograferen, dansen overal en nergens. En af en toe een beetje gek doen hoort er bij mij zeker ook bij.

Mijn achtergrond.
In 1993 heb ik mijn opleiding M.D.G.O. - C.C.D. afgerond. Deze opleiding is tegenwoordig heb best te vergelijken met De Rooi Pannen. Ik volgde de richting koken & serveren. Toen ik aan deze opleiding begon wilde ik eigenlijk kok worden, maar toen ik het serveren ontdekte merkte ik dat ik het wel erg leuk vond om in contact te zijn met de gasten die in onze schoolrestaurant kwamen dineren. De tafel voor hun sfeervol dekken en een praatje met hen maken, vond ik erg leuk om te doen.
Na mijn opleiding heb ik voor verschillende werkgevers in de horeca en bedrijfscatering gewerkt.

Het mooi dekken van tafels voor verschillende gelegenheden ben ik blijven doen.
Zelf hebben we regelmatig eetfeestjes bij ons thuis georganiseerd. Dit deden we voor onze vrienden en familie. Ik vind het heerlijk om onze vrienden en familie bij een eetpartijtje in de watten te leggen door hen te verwelkomen met een mooi gedekte tafel, waarbij zij het gevoel hebben dat ze speciaal voor ons zijn.
Maar ook bij verjaardagen van onze dochters vind ik het heerlijk om de buffettafel met veel  sfeer te decoreren
Het is dan ook door de reacties van hen dat ik met het idee kwam om hier iets meer mee te gaan doen en dat ik ook anderen hierbij kan helpen.

Ik vind het heerlijk om iedere tafel mooi en naar een bepaald thema te dekken. Het ontspant me. Maar naast deze heerlijke ontspanning ben ik ook graag op een andere creatieve manier bezig. Ik heb ontdekt dat het bewerken van decoratie nog meer ontspanning geeft. De laatste jaren heb ik me hierin verder ontwikkeld en vind ik het heerlijk om de tafel hiermee een extra persoonlijke touch te geven.

 

Ontvang meer informatie.

Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-Tafelstyling-TafelstylisteBen je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen of heb je vragen?
Neem dan gerust via het onderstaande contactformulier contact met me op.
Zelf contact met me opnemen kan natuurlijk altijd via jet versturen van een e-mail naar info@table4you.nl of te bellen naar het nummer 06-14229304.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en jouw wensen te bespreken. Zodat jouw dag een geweldige dag wordt vol mooie herinneringen waar je met veel plezier aan terugdenkt.

Een sfeervolle groet,
Marlou

Geniet van je dag!

 

Neem contact op

Vraag hier meer vrijblijvend informatie aan.
Ik neem binnen 2 dagen contact met je op.

Uw naam

Uw email

Uw Telefoonnr.

Onderwerp

Uw bericht