Spring naar inhoud

Mooie woorden

Op verschillende pagina's van mijn website kun je ervaringen van anderen lezen. Maar lang niet alle mooie woorden kunnen op deze pagina's vermeld worden.
Hier lees je alle mooie woorden op een rijtje van tevreden klanten, maar zeker ook van lieve collega's waarmee ik met veel plezier werk of gewerkt heb.
Graag geef ik het woord aan deze bijzondere mensen.

Cindy Vranken
"
Marlou is een topmadam met veel kennis en een hart van goud.
Marlou is iemand die heel snel aanvoelt wat je nodig hebt. Zij slaagt erin om je speciaal te laten voelen. Ze is een echte vakvrouw, levert heel veel waarde en is zeer creatief. Ik kan haar aanbevelen omdat ik weinig mensen ken met zoveel passie en expertise."

Alex van den Elsden
"Professioneel, open, enthousiast, en Marlou zorgt voor sfeer.
Marlou weet een sfeer neer te zetten met haar tafels waardoor ons feest een compleet andere uitstraling kreeg. Oog voor detail en etiquette combineert ze met een smaakvolle invulling naar onze wensen. Super!"

Inès Cheffi
"Ik vind vooral de passie van Marlou voor haar vak naar voren komen, elke keer wanneer ze een tafel dekt. Detailwerk, inspiratie uit thema en gesprekken met andere leveranciers of bruidsparen komen terug op tafel. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en ze vertrekt altijd met een blij gevoel.
Marlou zoekt ook altijd contact op met andere leveranciers om alles op een rij te hebben en goed af te stemmen wat jij voor idee hebt voor de tafel.
Marlou is goed op de hoogte van trends, maar maakt ze ook eigen en persoonlijk. Hierin komt haar creativiteit zo mooi naar voren.
Ik kan niet anders zeggen dat het altijd een plezier is om met haar te werken niet alleen om haar dienst maar ook met haar als persoon."

Frank Kruit
"Marlou springt uit met haar expertise “het sfeervol dekken van tafels met een persoonlijke touch.” Marlou doet waar ze goed in is en maakt een fantastische vertaalslag van de klant zijn wens, naar een gedekte tafel, zoals je die nog nooit hebt gezien. Of het nu een klassiek gedekte tafel is, of een modern gedekte tafel, Marlou regelt het!
Marlou is daarnaast goed in de communicatie en erg plezierig als persoon zijnde."

Deborah & Gerrit
"Marlou is een topper!
Ik ben zeer tevreden over de diensten van Marlou, ze maakt alles zeer persoonijk.
Ze is een lieve spontane vrouw die graag en goed meedenkt over de mogelijkheden hoe je de decoratie zou kunnen bewerken. En daarnaast houdt ze je goed op de hoogte van alle ontwikkelingen van de decoratiestukken zodat aanpassingen snel toegepast kunnen worden.
Ik heb de diensten van Table 4 You zeer prettig ervaren. Wij hadden hierdoor geen omkijken naar andere decoratie. En voor ons was het tijd besparend doordat we niet alle winkels af hoefden te zoeken voor decoratie. Voor ons was het puur genieten.
De hulp die Marlou met Table 4 You biedt gaf ons rust op de dag zelf."

Saskia van der Scheer
"Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat over de aankleding van de buffettafel van onze buurtbarbecue.
Voorafgaand was het contact met Marlou duidelijk, erg vriendelijk en heel correct. Marlou heeft me voldoende op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen gaandeweg naar de
datum van de barbecue.
De diensten van Table 4 You heb ik zeer prettig ervaren en heel gemakkelijk. Ik had geen zorgen over de aankleding van de buffettafel, waardoor ik tijd had voor andere dingen die voor deze barbecue nog geregeld moesten worden. Marlou werkt snel en het resultaat was echt heel mooi.
Iedereen in de buurt was zeer onder de indruk van de geleverde dienst. De barbecue was een succes."

Katinka Jarabik
"Ik heb met Marlou samengewerkt tijdens een styled shoot die zij heeft geörganiseerd.
Het contact was voor de dag van de shoot erg goed. Alles werd up to date uitgelegd. Dit zorgde voor een erg prettige samenwerking.
Marlou komt de gemaakte afspraken na.  Ze is betrouwbaar, evenwichtig, rustig en je kunt van haar op aan. Daarnaast is ze zeer professioneel, gastvrij, vriendelijk. Ze is een erg prettig persoon om mee samen te werken en heeft gevoel voor humor. Ik voelde me erg op mijn gemak bij haar.
Ik kijk met veel plezier terug op onze samenwerking."

Miranda Tossaint
"Voor onze 12,5 jaar jubileum een prachtige tafeldecoratie van Table 4 You gekregen. Ik ben ontzettend blij met deze pracht creatie. Maakt onze eettafel echt heel sfeervol en gezellig."

Chantal Biljard
"Marlou is een enthousiaste dame die creatief mee denkt om tot een perfecte tafelaankleding te komen die bij jou/jullie past. Ze denkt net even verder den door eventueel allerlei al bij jullie aanwezige spullen te combineren is er geen groot budget nodig voor een bijzondere feesttafel. Een aanrader dus!"

Joanne Strijbos
"Marlou is verrassend, creatief en vernieuwend.
Ik ben zeer tevreden over de diensten die Marlou met haar bedrijf Table 4 You heeft geleverd. Het contact is de hele periode goed en duidelijk geweest. En tijdens elk contact was er een goede update over de laatste wijzigingen. Ik had hierdoor minder stress en ik had een mooier resultaat dan ik zelf had kunnen doen.
Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat van Marlou en ik ben blij dat met al mijn wensen rekening is gehouden."