Spring naar inhoud

Persoonlijke Decoratie

Table 4 You verzorgt sfeervolle tafels met een persoonlijke touch.

Deze persoonlijke touch kan zijn dat je je eigen servies, bestek of decoratie wilt gebruiken. Maar het kan ook zijn dat je decoratie laat bewerken waaraan je een mooie herinnering hebt van jouw speciale dag.Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-Tafeldecoratie-DIY-RomantischVintage-ViltenBloemen

Met Table 4 You verzorg ik ook persoonlijke decoratie die ik speciaal voor jou met de hand bewerk. Op deze manier is ieder decoratiestuk uniek en kan ik perfect werken naar jouw  wensen.
Ik betrek je  zo veel mogelijk in de vorderingen van jouw decoratiestuk zodat eventuele aanpassingen direct toegepast kunnen worden.

Met deze met de hand bewerkte decoratie heb je een mooi aandenken van jouw speciale dag en hoef je zelf niet een hele voorraad aan te schaffen om jouw dag een persoonlijke touch te geven.

Investering.
Een persoonlijk bewerkte decoratiestuk kan bewerkt worden met bijvoorbeeld een persoonlijke foto waaraan je een mooie herinnering hebt of een lijfspreuk die je altijd gebruikt en waar jouw gasten jou in herkennen. Dit decoratiestuk blijft in jouw bezit.
Een persoonlijk decoratiestuk is al verkrijgbaar vanaf €57.
De prijs is afhankelijk van het materiaal wat hiervoor gebruikt wordt en de tijd dat ik voor dit stuk nodig heb.

Naast het bewerken van persoonlijke decoratie, bewerk ik ook decoratiestukken die bij jouw decoratie past. Het voordeel is dat je geen zorg hoeft te dragen over een eigen opslag van de decoratie of het verkopen hiervan na afloop van jouw speciale dag. Met deze hand bewerkte decoratie heb je decoratie wat  naadloos op elkaar zal aansluiten.
Deze decoratiestukken zijn al te huur  vanaf €8,75 per stuk .

Gegarandeerd is dat je tafeldecoratie hebt die niemand anders heeft en dat speciaal voor jou bewerkt is.

Mooie Woorden.

Neem vrijblijvend contact met me op voor een informatief gesprek.
In dit gesprek leren we elkaar een klein beetje kennen en bespreken we je wensen.
Samen gaan we werken aan jouw persoonlijke decoratie waar al jouw wensen in vertaald worden.