Spring naar inhoud

Het pannen van jouw speciale gelegenheid is belangrijk

Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-Plannen-Gebeurtenis-Verjaardag-Evenement-BruiloftOf je nu gaat trouwen, de 1e verjaardag van je kindje vieren, een huwelijksjubileum of een verlovingsfeest. Het is tegenwoordig handig om al je evenementen te plannen.
Wat wil je op deze speciale dag geregeld hebben? Heb je misschien een bepaalde fotografe die je graag wilt vragen, of een mooie taart die helemaal bij jouw dag past en gemaakt is naar jouw wensen. Plan deze dag, zodat je niet voor verrassingen staat.

Plannen maken is ontzettend belangrijk.

Uit ervaring bij bruiloften weet ik dat het plannen van deze belangrijke dag ontzettend belangrijk is. Maar ook voor de verjaardag van je kindje of het geven van een memorabele verjaardag is het ontzettend belangrijk om te weten wanneer je deze wilt gaan vieren.

Plan hiervoor ruim van te voren je datum. Voor je gasten is deze datum belangrijk, maar zeker als je een gewilde locatie wilt boeken, of een speciale taart wilt bestellen, visagiste of een fotograaf wilt inhuren.
Goede ondernemers zijn al heel snel volgeboekt. Voor het regelen van een bruiloft zijn de maanden van mei tot en met september ontzettend gewild en daarom ook snel volgeboekt.

Maak hierom voor jezelf  (naast het bepalen van de datum) een lijst van ondernemers of bedrijven die je voor deze speciale dag wilt vragen. Neem contact met deze mensen op om te vragen of deze dag nog open staat en maak een afspraak om jouw ideeën te bespreken. Misschien is het helemaal niet mogelijk bij de ondernemer die jij voor ogen hebt, maar kun je deze wensen wel krijgen bij een andere ondernemer of bedrijf. Je hebt dan tenminste nog alle tijd om je goed te oriënteren en je te laten informeren.

Ik hoop dat je wat aan deze tips hebt gehad. En wil je weten wat ik voor jou of jullie kan betekenen? Neem dan gerust contact met me op. In een vrijblijvend informatiegesprek leren we elkaar een beetje kennen. Vervolgens gaan we brainstormen wat de wensen zijn en wat zeker op deze dag niet vergeten mag worden.

Geniet van je dag en laat jouw dag stralen!

Groetjes,
Marlou

Geef een reactie