Spring naar inhoud

Privé Gelegenheden

Een sfeervolle tafel voor iedere gelegenheid.

Met Table 4 You heb ik me gespecialiseerd in het sfeervol dekken van tafels, waarbij ik het belangrijk vind dat ik hier jouw persoonlijkheid in vertaal.

Een speciale verjaardag, een huwelijksjubileum, een koffietafel of een kraamborrel zijn speciale gedenkwaardige gelegenheden waar je met een goed gevoel aan terug wilt denken. Maar ook bij een speciaal etentje voor je dierbare familie of vrienden, kan ik een mooi gedekte tafel verzorgen waar jouw wensen in vertaald zijn en waar jouw gasten zich direct welkom voelen.

Terwijl jij aan de laatste voorbereidingen werkt of wat tijd voor jezelf vrijmaakt, neemt Table 4 You de zorg uit handen bij het sfeervol decoreren van een buffettafel of een mooie tafel die met veel sfeer en persoonlijkheid is gedekt.

Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-Ervaringen-Buffet-Barbecue-Tafelstyliste

Dinertafel.
Voor een gezellig diner met familie en/of vrienden.
Voor iedere speciale gelegenheid kan de dinertafel sfeervol gedekt worden.

De investering.
Een mooie sfeervol gedekte tafel kan al vanaf €479,-. Deze prijs is berekend op basis van 4 personen met een 3 gangenmenu.

Warm buffet en/of koud buffet.
Niet voor iedere gelegenheid hoef je een dinertafel te dekken. Soms is het makkelijker om een buffettafel voor je gasten klaar te maken.

Taarttafel of SweetTable.
Een kraamborrel, de 1e verjaardag van je kindje, de communie van je dochter of zoon. Speciale gelegenheden met een speciale taart, snoep en ander gebak op een mooi gedecoreerde taarttafel.

De investering voor deze 2 buffettafels.
Een sfeervol gedekte buffettafel kan al vanaf €519,-. Deze prijs is berekend op basis van 10 personen.

Koffietafel.
Afscheid nemen van een dierbare is een persoonlijke aangelegenheid. Je wilt deze dag herinneringen ophalen zoals deze persoon was. Ook bij een koffietafel is het zeker mogelijk om een tafel met mooie herinneringen te decoreren.

De investering.
Een koffietafel kan al gedekt worden vanaf €569,-. Deze prijs is berekend op basis van 30 personen.

 

Mijn werkwijze.

Voor welke gelegenheid je de tafel of buffettafel gedekt wil hebben. Je wilt het vooral gedecoreerd hebben naar jouw wensen, waar je met een goed gevoel aan terug wilt denken.
Aan iedere bijzondere gebeurtenis wil je met een goed gevoel aan terug denken. Het verzorgen van een persoonlijke tafel, waar al jouw wensen in zijn vertaald, vraagt om maatwerk.
De aangegeven prijzen zijn basisprijzen waarbij gebruik wordt gemaakt van eigen servies of servies van de locatie.

In een kennismakingsgesprek leren we elkaar een beetje kennen. Voelt het gesprek voor ons allebei goed aan, dan maken we een afspraak bij jou thuis of op de locatie waar je jouw (buffet)tafel gedekt wil hebben. Hier bespreken we wat jouw specifieke wensen zijn. Denk hierbij aan welke kleuren je op tafel wilt gebruiken? Wat voor bloemen je op tafel wilt hebben? Wil je misschien je eigen servies gebruiken of wil je liever servies huren?
Vanuit dit gesprek maak ik een passend voorstel waarin alles wat we hebben besproken in detail wordt beschreven.
Vervolgens ga ik voor je aan het werk en betrek ik zo veel mogelijk in alle beslissingen die gemaakt worden tot aan deze dag. Op deze dag zorg ik dat alles wat we besproken hebben, tot in detail op tafel vertaald wordt zodat jij genoeg tijd hebt om de laatste dingetjes voor jouw gelegenheid te regelen.
Na 2 of 3 dagen neem ik nog even contact met je op om te evalueren over deze speciale dag. Hoe heb jij het ervaren en wat waren de reacties van je gasten.

Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen?

Kan ik iets voor je betekenen of heb je nog vragen?
Neem gerust contact met me op over de mogelijkheden voor jouw speciale gelegenheid.
Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.