Spring naar inhoud

Privé Gelegenheden

Een sfeervolle tafel voor iedere gelegenheid.

Met Table 4 You heb ik me gespecialiseerd in het sfeervol dekken van tafels, waarin ik jouw persoonlijkheid vertaal.

Een speciale verjaardag, een huwelijksjubileum, een koffietafel of een kraamborrel zijn speciale gedenkwaardige gelegenheden waar je met een goed gevoel aan terug wilt denken. Maar ook bij een speciaal etentje die je organiseert voor je dierbare familie of vrienden, kan ik een mooi gedekte tafel verzorgen waar jouw wensen in vertaald zijn en waar jouw gasten zich direct welkom voelen.

Terwijl jij/jullie aan de laatste voorbereidingen werken of je kinderen alle aandacht wil geven voordat je gasten zullen arriveren, neemt Table 4 You de zorg over van het sfeervol decoreren van een buffettafel of een mooie tafel die met veel sfeer en persoonlijkheid is gedekt.

Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-Ervaringen-Buffet-Barbecue-Tafelstyliste

Dinertafel.
Wil je je allerliefste familie of speciale vrienden die veel voor je betekenen op een speciale manier in de watten leggen? Deze speciale mensen kun je verrassen met een speciaal door jou georganiseerd etentje waarvoor de dinertafel sfeervol is gedekt.

Warm buffet en/of koud buffet.
Voor een speciale verjaardag, een zilveren bruiloft of een andere gelegenheid waar jij je gasten wil verrassen met een mooi aangekleed buffet. Ook hierin kan jouw persoonlijkheid vertaald worden, waar de gasten je in herkennen.

Taarttafel of SweetTable.
Een kraamborrel, de 1e verjaardag van je kindje, de communie van je dochter of zoon. Speciale gelegenheden met een speciale taart, snoep en ander gebak op een mooi gedecoreerde taarttafel.

Koffietafel.
Afscheid nemen van een dierbare is een persoonlijke aangelegenheid. Je wilt deze dag herinneringen ophalen zoals deze persoon was. Ook bij een koffietafel is het zeker mogelijk om een tafel met mooie herinneringen te decoreren.

Table4You-LfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-LandelijkRomantisch
De laatste jaren heb ik een geweldig netwerk opgebouwd met verschillende ondernemers die jou van dienst kunnen zijn. Ik breng je graag in contact met hen, zodat jij niet tijd op internet hoeft te verliezen naar gespecialiseerde ondernemers die jou helpen en ook werken naar de wensen van jou. Denk hierbij aan taartenbaksters, fotografen, videograven, dj's of bloemisten.

Wil je graag meer informatie ontvangen of heb je vragen over jouw mogelijkheden? Neem gerust contact met me op voor een informatief gesprek. In dit gesprek leren we elkaar een klein beetje en bespreken we waarmee ik je kan helpen. Voor welke gelegenheid zou je informatie willen ontvangen en welke wensen je voor deze speciale dag hebt.
Vervolgens gaan we samen werken om van deze dag een speciale dag te maken waar je met een goed gevoel aan terug denkt.