Spring naar inhoud

Styled Shoots

Styled Shoots zijn de gelegenheid voor een ondernemer om out-of-the-box te denken en te laten zien wat er tegenwoordig mogelijk is voor het organiseren van een bruiloft (of een andere privè gelegenheid). Met verschillende leveranciers samenwerken om een idee te verwezenlijken en te laten publiceren op erkende trouwsites in het binnen- en buitenland.

Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-Trouwboeket"Romance in the Industry" - April 2016
The old industrial area known as Strijp-S in Eindhoven was the location and inspiration for this styled wedding shoot in the Netherlands. Home to the Philips Electronic Company since 1892, their closure in 2000 lead to a period of hardship and a radical shift in the economic model of the city. A plan to develop the 270,000 square metre area of the former company ..... Lees meer.

Weddings Abroad.

Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonijkeTouch-BridalPaint-PetrinevanderEerden

"Trouwen op het strand" - Mei 2016
Marlou van Table 4 You vindt trouwen op het strand helemaal het einde, en dat is in deze shoot wel te zien! Heerlijk relaxed, maar ook luxe met mooie aankleding en lekker eten.
Daarom delen we deze foto’s ook graag met je. En wat we ook tof vinden? De bridal paint! Vaak hoor je dat bruiden... Lees meer.

Girls of Honour.

Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-Weddingshoot-Openlucht-Herfst-bos

"Into the Woods" - December 2016
Een betoverende bosomgeving, een bijzonder knap gekleed bruidspaar en styling om bij weg te dromen: de gestylde shoot van vandaag móet haast wel een glimlach op je gezicht toveren. Geniet met ons mee van de Styling Shoot: Into the Woods! Bruiloft in het bos. We hebben ’t al wel eens eerder gezegd... Lees meer.

Wedspiration.


Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-Klassiek-TafelEtiquette"Klassiek met een touch of nu" - Juni 2017
Vandaag hebben wij weer een prachtige Styled Shoot voor jullie met weer een nieuw, tof thema. Zet een vrolijke bloemist, een stralende ceremoniemeester, een top taartenmaakster en een kanjer van een fotografe bij elkaar en je krijgt de meest smaakvolle ideeën... Lees meer.

Trouwplannen.

 

Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-Fotograaf-ElveraGerlindaFotografie-Trouwen-Bruiloft

"Spring is in the Air" - Juli 2017
Trouwen aan het begin van de lente met de lammetjes in de wei? ‘Landelijk met een knipoog naar het festivalthema’, noemt Marlou Visser van Table4You deze styled wedding shoot. Een shoot in de prachtige landelijke omgeving van de Fruittuin, net buiten Eindhoven. Zij organiseerde de wedding shoot samen met de beste leveranciers uit de industrie... Lees meer.

ZankYou.

Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-Provence-TafelEtiquette-Wijn"Provence Royal voor de echte wijnliefhebber" - Oktober 2017
Op een bijna verborgen plekje, in Oosterhout, bevindt zich tapasrestaurant La Cantina. Wanneer je binnen komt lopen zie je boven je hoofd de prachtige druivenstruiken die leiden naar een enorm terras. De perfecte setting om te genieten van lekker eten, elkaar, en natuurlijk om de liefde te vieren.... Lees meer.

ZankYou.