Spring naar inhoud

Workshop

 

Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-Buitenbruiloft-Lente-Festival-Verjaardag-50jubileum-21jaar-Familie=Vrienden-Dineren
Natalja Fotografie

Houdt jij van het organiseren van etentjes voor familie en/of vrienden en hen hierbij verrassen met een door jou mooi gedekte tafel?
Maar je hebt echt geen idee hoe je de tafel met veel sfeer kunt dekken?

GEEN PANIEK! Ik ben er om jou hierbij te helpen.

De workshop.

De workshops zullen gegeven worden in een klein groepje van 4 tot 6 personen.

Ik heb gekozen om de workshop in kleine groepjes te geven, zodat ik je echt alles goed kan uitleggen en je persoonlijk kan helpen.
Tijdens deze workshop geef ik je richtlijnen voor het dekken van jouw sfeervolle tafels en zal ik alles stap voor stap uitleggen, zodat ook jij voor jouw gasten de tafel mooi kan dekken. Er zal voldoende ruimte zijn om vragen te stellen.
Na deze uitleg ga je zelf aan de gang met het dekken van de tafel voor 1 persoon.

Wat je tijdens de workshop leert:
- Ik laat je zien hoe je het tafellaken op je tafel legt (welke regels gelden hiervoor).
- Ik leg je verschillende vaktermen uit.
- Ik laat je 2 verschillende manieren zien hoe je het bestek volgens de richtlijnen kunt dekken.
- Ik leg je de volgorde van tafeldekken uit (waarmee je begint met het dekken van de tafel) en vervolgens ga je zelf voor 1 persoon de tafel dekken volgens een gegeven menu.
- Ik geef je handige onthoudtips waarmee je de tafel kunt gaan dekken.
- Ik laat je de moderne en klassieke manier zien van het dekken van de glazen volgens de richtlijnen.
- Ik leg verschillende manieren van servetten vouwen uit en vervolgens ga je hiermee ook lekker aan de slag. Even creatief bezig zijn met servetten.
- Ik geef je tips over het plaatsen van decoratie op jouw tafel.

Duur: ongeveer 2 uur.

De workshop is leuk en gezellig om samen met je moeder, zus of met je vriendinnen te doen. Maar zeker ook met je collega's. Op een ontspannen manier leer je elkaar op een andere manier kennen en komen gezellige gesprekken tot stand.

Wanneer jij hebt geleerd hoe je een sfeervolle tafel kan dekken, volgens de gegeven richtlijnen, zal deze een aanvulling zijn op jouw etentjes voor familie en vrienden.
Na deze workshop heb jij alle vertrouwen dat jij een gezellige sfeervolle tafel kan dekken voor jouw familie en vrienden.
Zij zullen blij verrast en dankbaar zijn dat jij deze tafel voor hun hebt willen dekken, waarop jij je tafel sfeervol hebt gedecoreerd voor de persoonlijke finishing touch.
Je komt weer helemaal in contact met jouw familie en vrienden die zo belangrijk voor je zijn. Niet alleen online, maar offline is dit ook zo ontzettend belangrijk.

Mogelijkheden waar de workshop georganiseerd kunnen worden.

Op het moment is het alleen mogelijk om de workshop op een eigen locatie te organiseren. Dit kan zijn een locatie waar jij het fijn vindt om de workshop te houden, denk hierbij aan een clubgebouw waar je lid  van bent of een leuk buurthuis. Maar de workshop kan ook heel goed bij jou thuis georganiseerd worden.
Het voordeel om de workshop thuis te organiseren is dat je dan direct ziet hoe zo'n mooi gedekte tafel bij jou thuis staat.

Jouw investering

Voor deze gezellige workshop vraag ik €150,-. Dit totaal bedrag is berekend op een workshop van 4 personen.
Inclusief tafellaken & servetten, servies om mee te werken, maar exclusief reiskosten, parkeerkosten en eventueel locatiehuur.
Ieder persoon extra ontvangt een korting van €10,-.
(De workshop geef ik het liefst in de omgeving van Eindhoven)Table4You-Tafelstyling-Seets-Lekkers-CosyCakes-Workshop-SfeervolTafeldekken-Etiquette

Als de gastvrouw/-heer voor de koffie/thee zorgt, zorg ik voor iets lekkers van Cosy Cakes.

Mocht er een workshop gegeven worden voor een groep minder dan 4 personen, dan wordt er een bedrag van €40,- per persoon berekend.

Heb je een vraag of een voorstel? Neem dan gerust contact met me op.

Cadeau.

Als dank dat je mijn workshop hebt gevolgd, ontvang je per e-mail de Stijlgids "Richtlijnen voor Sfeervol Tafeldekken" en de Stijlgids "Creatief in het Vouwen van Servetten" van mij cadeau. Deze beide gidsen ontvang je in een pdf-bestand en hebben bij elkaar een waarde van €10,-.

In "Richtlijnen voor Sfeervol Tafeldekken" leg ik je nog eens de richtlijnen uit voor het dekken van de tafel stap voor stap uit, zodat je na de workshop nog even de basisrichtlijnen terug kan lezen. Deze Stijlgids bestaat uit de uitleg en een werkboek.

In "Creatief in het Vouwen van Servetten" geef ik je 3 voorbeelden van het vouwen van servetten en hierbij de uitleg hoe je deze servetten vouwt.