Spring naar inhoud

Workshop

Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-EtiqueteTafeldekken-KersttafelHoudt jij van het organiseren van etentjes voor familie en/of vrienden en hen hierbij verrassen met een door jou mooi gedekte tafel?
Maar je hebt echt geen idee hoe je de tafel met veel sfeer kunt dekken?

GEEN PANIEK! Ik ben er om jou hierbij te helpen.

De workshop.

De workshops zullen gegeven worden in een klein groepje van 4 tot 6 personen.

Ik heb gekozen om de workshop in kleine groepjes te geven, zodat ik je echt alles goed kan uitleggen en je persoonlijk kan helpen.
Tijdens deze workshop geef ik je richtlijnen voor het dekken van jouw sfeervolle tafels en zal ik alles stap voor stap uitleggen, zodat ook jij voor jouw gasten de tafel mooi kan dekken.

Wat je tijdens de workshop leert:
- Hoe je het tafellaken op je tafel legt (welke regels gelden hiervoor)
- Verschillende manieren van servetten vouwen
- Verschillende vaktermen
- Volgorde van tafeldekken (waarmee je begint met het dekken van de tafel)
- Handige onthoudtips
- De moderne en klassieke manier van het dekken van de glazen volgens de richtlijnen
- Verschillende manieren hoe je het bestek volgens de richtlijnen kunt dekken

Duur: ongeveer 2 uur.

De workshop is een gezellig uitje om samen met je moeder, zus of met je vriendinnen te doen. Maar zeker ook met je collega's. Op een ontspannen manier leer je elkaar op een andere manier kennen en komen gezellige gesprekken tot stand.

Wanneer jij hebt geleerd hoe je een sfeervolle tafel kan dekken, volgens de gegeven richtlijnen, zal deze een aanvulling zijn op jouw etentjes voor familie en vrienden.
Na deze workshop heb jij alle vertrouwen dat jij een gezellige sfeervolle tafel kan dekken voor jouw familie en vrienden.
Zij zullen blij verrast en dankbaar zijn dat jij deze tafel voor hun hebt willen dekken, waarop jij je decoratie sfeervol hebt gedecoreerd voor de persoonlijke finishing touch.
Je komt weer helemaal in contact met jouw familie en vrienden die zo belangrijk voor je zijn. Niet alleen online, maar offline is dit ook zo ontzettend belangrijk.

Mogelijkheden waar de workshop georganiseerd kunnen worden.

Op het moment is het alleen mogelijk om de workshop op een eigen locatie te organiseren. Dit kan zijn een locatie waar jij het fijn vindt om de workshop te houden, maar dit kan ook heel goed bij jou thuis georganiseerd worden.
Het voordeel om de workshop thuis te organiseren is dat je dan direct ziet hoe zo'n mooi gedekte tafel bij jou thuis staat.

Jouw investering

€30,- Op eigen locatie, inclusief de verzorging van servies, bestek en glazen om hiermee te werken. Exclusief reiskosten, parkeerkosten en locatiehuur.

€25,- Op eigen locatie, met gebruik van je eigen servies, bestek en glazen. Exclusief reiskosten, parkeerkosten en locatiehuur.

Alle investeringen zijn berekend per persoon die de workshop komt volgen.

Mocht je een vraag of een voorstel hebben, neem dan gerust contact met me op.


Een aantal reacties van deelnemers.
"Gezellig en leerzaam in één!
En dan op een prachtige lokatie ook nog!
Leuk om heen te gaan zowel met een stel vriendinnen/vrienden als je niemand kent.. plezier heb je toch wel!"

"Een keer wat anders dan een standaard make-up workshop. Erg leuk en gezellig om met je vriendinnen te doen. In plaats van ergens gaan eten, dek je nu voor jezelf de tafel en ga je daarna gezellig met z'n alle tafelen. Leuke weetjes en eenvoudig ook nog. Je kan het natuurlijk zo moeilijk maken als je zelf wilt. Voor ieder wat wils. Ik heb er zeker nog wat van geleerd. Zeker een aanrader!"

"Het was een leuke workshop! Gezellig, leerzaam en creatief.
Eens iets heel anders en in combinatie met een lunch is het een goed idee voor collega's of vriendinnengroepen. top!!"