Spring naar inhoud

1 Decoratiestijl, 2 totaal verschillende tafels

TAble4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-2VerschillendeTafefls1Decoratiestijl 1 Decoratiestijl, maar 2 totaal verschillende tafels.

Eigenlijk heb je helemaal niet zo ontzettend veel verschillend decoratiemateriaal nodig om een mooie sfeervolle tafel te dekken. Met bloemen en de manier van de tafel dekken, servetten vouwen creëer je een hele andere sfeer op tafel.

Romantisch landelijke tafel op 2 manieren gedekt.

Deze tafeldecoratie heb ik al een tijd geleden bewerkt. Het is neutrale decoratie dat bewerkt is met touw en papieren roosjes. Met deze styling van de tafels wil ik laten zien dat je met tafeldecoratie verschillende tafels kan dekken met een verschillende uitstraling.
In december 2015 vond mijn allereerste fotoshoot plaats van mijn eerste tafels. Op deze dag dekte ik 2 verschillende tafels. Eén van deze tafels heb ik in een landelijke, romantische sfeer met een tikkeltje vintage uitstraling gedekt. Bij deze tafel heb ik gebruik gemaakt van vintage elementen.
De tweede tafel heb ik gedekt tijdens de Wedding Inspiration Day die op 22 januari in Heumen plaatsvond op het prachtige Landgoed Bergzicht de Raaf. Voor deze inspiratiedag voor bruidsparen wilde ik een romantische landelijke sfeer op tafel laten zien. Op deze tafels is de tafeldecoratie en het ontwerp van de naamkaartjes en menukaart hetzelfde.

Het potje met schoolbordkrijtverf is op beide tafels voor verschillende doeleinden gebruikt. In 2015 heb ik dit potje gebruikt als tafelnummer. Tijdens de inspiratiedag heb ik dit potje gebruikt om hier een persoonlijke boodschap weer te geven. Hierdoor geeft het de tafel ook een heel andere boodschap en kun je zien dat de decoratie voor verschillende doeleinden te gebruiken zijn.

Deze eerste foto's met een romantische vintage uitstraling zijn gemaakt door Elisabeth Van Lent Bruidsfotografe.

Table4You-SfeervolleTafelsMetPersoonlijkeTouch-SesaltouwDIYTafeldecoratieTable4You-PersoonlijkeTafeldecoratie-VintageRomantischeTafelstyling

table4you-sfeervolletafelsmetpersoonjlijketouch-tafelshoot-romanitschvintage-menukaartDeze tweede reeks foto's hebben een landelijke romantische uitstraling en zijn gemaakt door de heren van RvM Fotografie.

Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-LandelijkRomantischeTafel-TafelEtiquettetable4you-sfeervolletafelsmetpersoonlijketouch-vaasjemetschoolbordkrijt-persoonlijkeboodschapTable4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-Romantisch-EtiqueteTafeldekkenWil je weten hoe ook jij je tafel sfeervol kan dekken volgens de etiquette? Download dan mijn vernieuwde Stijlgids. In mijn stijlgids met werkboek leg ik stap voor stap uit hoe jij voor iedere gelegenheid jouw tafel mooi kan dekken voor je familie en vrienden.
Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen op jullie bruiloft of evenement? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend gratis kennismakingsgesprek.

Geniet van je dag!

Groetjes,
Marlou

Geef een reactie