Spring naar inhoud

Jouw dinertafel sfeervol gedekt door een professionele tafelstyliste.

 

Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-Klassiek-TafelEtiquette

Ik heb je in mijn eerdere blog met veel plezier verteld waarom ik mijzelf tafelstyliste
noem. In deze blog vertel ik je wat ik als tafelstyliste voor jou kan betekenen, zodat jij een fantastisch gedekte dinertafel hebt voor jouw speciale gelegenheid waar jij onbezorgd met je gasten kan genieten van jouw diner.

Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-Taelstyliste-Etiquette-PriveGelegenhedenMijn taak als tafelstyliste voor een sfeervol gedekte dinertafel.

Allereerst vind ik het mijn taak als tafelstyliste om een onbezorgd diner te verzorgen voor jou en jouw familie en vrienden, waarbij de dinertafel gedekt is naar jouw wensen. Een dinertafel waar de gasten zich direct welkom zullen voelen en waar jouw persoonlijke wensen op zijn vertaald.

Als tafelstyliste zorg ik ervoor dat al het nodige servies zonder vaatwasvlekken op je tafel komt te staan, zodat jouw dinertafel echt straalt.
Ik dek je tafel helemaal volgens de etiquette die hiervoor staat. Door de tafel volgens deze etiquette te dekken ziet je tafel er echt strak uit, waar je vervolgens met plezier je gasten voor wilt uitnodigen en ook bij hen een WAUW-reactie zal geven.

Ook zorg ik ervoor dat, door het gebruik van jouw gewenste decoratie en bloemen, je tafel ook na het diner er stralend uit blijft zien.
Een gezellige tafel die ook na het voltooien van het diner uitnodigt om aan deze tafel te willen blijven zitten, waar mooie gesprekken gevoerd worden.

En wil je linnen op je dinertafel?
Met mooi tafellinnen straalt je tafel en dit linnen geeft je tafel nog meer sfeer en ziet deze er super strak uit, mits deze op de juiste manier op je dinertafel is gelegd. Ik zorg ervoor dat je tafelkleed en servetten netjes gestreken op tafel komen te liggen.
Servetten zorgen voor extra sfeer. Ook deze kun je op verschillende manieren vouwen.  Ik zorg er voor dat de servetten op een mooie manier gevouwen zijn en past bij jouw tafel.

Samen met jouw mooie servies, glazen, hele mooie bestek en gestreken linnen, zorg ik ervoor dat jouw dinertafel er super strak met heel veel sfeer uit komt te zien. Een tafel waar jij trots op kunt zijn en waar jij je gasten met veel plezier wilt ontvangen.

Voordelen van het inhuren van een tafelstyliste voor het dekken van jouw dinertafel.

Je vindt het heerlijk om voor je gasten een uitgebreid diner te koken.
Hier kun je de volledige aandacht aan geven, terwijl ik voor jou de dinertafel helemaal naar jouw wensen dek, volgens de etiquette die hiervoor staat. Hierdoor zal je tafel er strak met ontzettend veel sfeer uit komen te zien, met jouw eigen servies of misschien gehuurd servies.

Je hoeft niet als een godzilla met je kinderen om te gaan omdat jij alles perfect geregeld wil hebben. Jouw kinderen verdienen ook op deze dag / avond de aandacht van jou als vader of moeder, zonder hen te moeten wegsturen naar de oppas. Je kunt hen ook ook alle tijd en aandacht geven voordat de gasten zullen arriveren.

Wanneer je een diner voor familie en vrienden organiseert, hoef je echt niet alles alleen te doen. Als tafelstyliste wil ik het liefst voor jou een onbezorgd diner verzorgen waar jij zonder stress je gasten kan verwelkomen.

Naast dat ik je tafel vol sfeer dek, zorg ik er ook voor dat je met veel rust je gasten kan verwelkomen, waardoor dit diner een geslaagde avond zal worden. Voor je gasten, maar zeker ook voor jou.

Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-Tafelstyliste-ContactbuttonHoe kan ik je nu helpen?

Ben jij bezig met het organiseren van een speciaal diner voor familie en/of vrienden? Maar weet je niet zo goed hoe je dit diner zonder stress kan verzorgen?
Denk dan eens aan het inhuren van mij als jouw persoonlijke tafelstyliste.

Samen gaan we aan het werk om van jouw diner een geslaagde avond te maken.
Neem hiervoor vrijblijvend contact met me op. In een informatief telefoongesprek leren we elkaar een beetje kennen en gaan we alvast een beetje brainstormen over deze gezellige avond.

Ik wens je heel veel plezier met het bedenken van jouw diner en hoe jij je dinertafel eruit wil laten zien. En ik kijk er naar uit om je te mogen ontmoeten en al je ideeën te bespreken.

Een sfeervolle groet,
Marlou

"Laat je tafel stralen!"

Fotocredits voor de foto's die in deze blog geplaatst zijn gaan naar Birense FotografieJeroen Savelkouls Fotografie en CARJ Studio.