Spring naar inhoud

Ervaring van Laura Elsman – Online Video Coach

Table4You-Hospitality-Tafelstyling-EventAssistent-LauraElsman

Afgelopen januari heb ik met veel plezier video coach Laura Elsman geassisteerd tijdens haar event. Ik was tijdens dit event haar gastvrouw en, gedurende deze dag, nam ik met veel plezier haar zorgen uit handen. Deze afspraak hadden we voor deze dag niet gemaakt, maar kwam eigenlijk automatisch uit mijzelf en ik vond het fijn om dit voor haar te kunnen doen. Hierdoor kon zij alle focus houden op haar training en de volle aandacht geven aan haar deelnemers van deze dag.

In deze blog geef ik met veel plezier het woord aan Laura Elsman, videocoach bij Fabulous Business TV.

Table4You-Evene,emt-Assistent-LauraElsman-LOVAcademyMarlou van Table 4 You als tafelstylist en gastvrouw bij online video coach Laura Elsman

Als online videocoach wilde ik mijn klanten laten kennis maken met video en de
mogelijkheden. Omdat vrouwen nogal gevoelig zijn op het punt zichtbaarheid, leg ik graag mijn deelnemers in de watten zodat ze ontspannen zijn op een Video Inspiratie Dag en echt genieten van de aandacht.
Ik heb ook oog voor detail en decoreer daarom haar tafels graag met iets moois. Diamanten, gouden sleutels tot succes en bloemen mogen daarbij nooit ontbreken. Ik ben echt een perfectionist, ik trek veel naar mezelf toe en ik vind het daarom lastig om zaken uit handen te geven.

Toch vond ik het nodig om Marlou in te schakelen, omdat ik merkte dat mijn aandacht meer ging naar de organisatie en de aankleding van de dag dan naar mijn gasten, die speciaal voor mij kwamen.
Toen ik mij dit realiseerde besefte ik mij dat ik mijn klanten tekort deed! Ik was bezig met de ditjes en datjes terwijl zij behoefte hadden om met mij in verbinding te staan en zoveel mogelijk te leren op videovlak.
Dus besloot ik de uitvoering van de aankleding los te laten, zonder de regie te verliezen. Marlou nam dit stuk voor mij uit handen, wat ik als een letterlijke verlichting heb ervaren. Ik kon nu zelf met mijn expertise als videocoach staan stralen voor de groep en mijn klanten de aandacht geven die zij verdienen en waarvoor zij uiteindelijk kwamen.

Table4You-Brandstyliste-Tafelstyliste-VideoCoaching-Laura-Elsman-Coach-Business

Wat heeft Marlou mij als tafelstyliste én gastvrouw opgeleverd?

Tijdens de voorgesprekken met Marlou hebben wij besproken hoe ik de tafelstyling hebben wilde en hoe mijn Video Inspiratie Dag zou verlopen. Samen met Marlou heb ik daarmee de dag gevisualiseerd en kreeg ik nog meer zin en vertrouwen in mijn eigen event!

Opeens ging ik een level omhoog in mijn professionaliteit, wat mij enorm sterkte. Ik voelde me werkelijk gedragen door een topteam waar Marlou als gastvrouw ook deel van uitmaakte.

Al bij de entree werden mensen netjes ontvangen, wegwijs gemaakt en naar hun plaats gewezen. Dit moment droeg bij aan de professionaliteit van mijn event, waar ik meer en meer TROTS op ben geworden.

Marlou bewaakte die dag ook voor mij de tijd zodat de flow van de training er goed in bleef en mijn gasten voldoende ruimte hadden om alle informatie te laten bezinken.

Ik vond het echt superfijn dat Marlou samen met een collega improviseerde toen op het laatste moment mijn goodiebags werden bezorgd en nog even snel moesten worden gevuld en uitgedeeld.

Doordat zij als gastvrouw zo betrokken bij mij was, speelde zij daar heel goed op in en heb ik me gevoeld als een ware koningin toen ik zorgeloos met ál mijn gasten én de goodiebags op de afsluitende groep stond.

Table4You-EventAssistent-Hospitality-LauraElsman-VideoCoachHoe wil ik Laura’s Online Video Academy laten groeien met events?

Ik heb zeker de ambitie om vaker Video Inspiratie Dagen te organiseren. Des te professioneler mijn events zijn, des te meer zin ik krijg in het vaker organiseren. Mijn missie is om vrouwen te verlichten met video, ze hierin wegwijs te maken en inspireren. Door een goed team van mensen om mij heen te verzamelen, waaronder Marlou Visser van Table 4 You voel ik mij gesteund, veel meer ontspannen en kan ik mijn persoonlijke enthousiasme voor video goed overbrengen.

Ik ben ontzettend dankbaar voor Marlou haar inzet en meeleven. Het is een feestje om met haar samen te werken.

Table4You-Tafelstyliste-EventAssistent-LauraElsman-VideoCoach-LOVAcademy

Table4You-MarlouVisser-Tafelstyliste-Coach-Brandstyling-B2B-LauraElsman-VideocoachOntvang meer informatie voor jouw evenement

Ben jij coach en organiseer jij ook evenementen voor jouw trainingsprogramma?
Zou jij,  net als Laura, op deze dag geholpen willen worden zodat jij deze dag gefocust je training kan geven en dat jouw huisstijl in de decoratie vertaald wordt?
Neem dan contact met me op. Of download mijn speciale Table 4 You - menu.
Ik help je graag om van jouw event een succesvolle dag te maken.

Sfeervolle groet,
Marlou