Spring naar inhoud

Even voorstellen

Table4You-SfeervolleTafelsMetPersoonlijkeTafeldecoratie

Even mezelf voorstellen.

Na een aantal blogs geschreven te hebben, wil ik me even aan je voorstellen.
Mijn naam is Marlou Visser. Ik ben in 2000 getrouwd en samen hebben we 2 geweldige dochters. De oudste is dit jaar een brugpuber en onze jongste zit in groep 6. Ik ben echt een trotse moeder en doe graag dingen met het hele gezin. Ik vind het dan ook leuk om op een vrije dag dingen met het gezin te ondernemen. Het hoeft niet altijd duur te zijn, een fietstocht met een picknick kan ik helemaal van genieten. Of een boswandeling met hutten bouwen of waar de kinderen in bomen kunnen klimmen, vind ik ook helemaal geweldig. Daarnaast houd ik van dansen, lekker eten, vrienden zien, etentjes en feestjes organiseren en de wereld ontdekken.

Onze trouwdag.

Table4You-Sfeervolle TafelsMet PersoonlijkeTrouwdecoratie

We zijn in september 2000 getrouwd. In onze ringen staat gegrafeerd 2009 2000. Vond ik gewoon leuk. Net niet een 10 en de datum is best makkelijk te onthouden, zou je zeggen..... Toch zijn we onze 12,5 jaar jubileum gewoon vergeten. Hebben we wel ingehaald, hoor!
Maar onze trouwdag was fantastisch. Ik denk er nog graag aan terug. Getrouwd in het kasteel van Geldrop, fotograaf die ik altijd al wilde hebben en een prachtlocatie, de Mispelhoef aan de Oirschotseweg in Eindhoven. Feest was onvergetelijk, geen echte traditionele openingsdans maar een merenque. En daarna een workshop hiervan. Ik houd niet van stijldansen, kan ik ook niet. Ik ben opgegroeid met salsa en merenque. Wanneer ik een quickstep moet doen, ga ik automatisch over in een merenque. Kan er weinig aan doen. Onze muziek was over het algemeen Caribische muziek afgewisseld met disco en een beetje house. Dat was in die tijd. En na iedere dans was de bedoeling dat de man een roos gaf aan de vrouw waarmee die had gedanst (Baila de la Rossa).
In die tijd werd niet veel aandacht gegeven aan een totale styling, maar ik wilde toch iets heel origineels hebben waar de gasten met veel plezier aan terug dachten. En dat is gelukt, onze vrienden en familie praten hier nog over.

Table4You-SfeervolleTafelsMetPersoonlijkeTafeldecoratie

Mijn geschiedenis.

Table4You-SfeervolleTafelsMetPersoonlijkeTouch-MijnJongereJaren

Ik ben geboren op Curaçao en toen ik 5 jaar was besloten mijn ouders naar Nederland te gaan verhuizen. Ik ben opgegroeid in Nuenen, toen een redelijk klein dorp naast Eindhoven.
Ik heb de Mbo-opleiding Koken/Serveren gevolgd. Ik dacht dat ik kok wilde worden, maar door verschillende bijbaantjes kwam ik erachter dat ik het serveren toch wel erg leuk vond. Na verschillende bijbaantjes heb ik jaren gewerkt in de bedrijfscatering.  Na de geboorte van onze jongste heb ik ontslag genomen bij mijn laatste werkgever en heb ik 7 jaar met een Engels netwerkmarketing bedrijf gewerkt. Dit kon ik goed combineren met mijn toen jonge kinderen. In deze jaren heel veel geleerd, maar het bedrijf besloot in Nederland te stoppen. Wat nu?
Een jaar even m'n tijd genomen om tijd voor mezelf en aan mijn gezin te besteden en daarna begon het weer te kriebelen om iets te gaan doen. Maar wat? Ik wist dat ik absoluut niet voor een werkgever wilde werken. Waarom dan niet doen wat je leuk vindt en goed in bent? Sfeervol tafeldekken. Maar alleen met tafeldekken zonder serviesverhuur kom je niet ver. Dus ging ik aan de slag met het bewerken van potten en flessen. Lekker creatief bezig zijn vind ik heerlijk om te doen.

Table4You-Tafeldecoratie-VerlcihtingBruiloft

Table4You-SfeervolleTafelsMetPersoonlijkeTafeldecoratie-HalloweenTafelsetting

Table4You-SfeervolleTafelsMetPersoonlijkeTafeldecoratie-RomantischeRoosjes

Table4You-PersoonlijkeTafeldoratie

 

Geniet van je dag!

Groetjes,
Marlou

Bewaren

Geef een reactie