Spring naar inhoud

Welke fotograaf te kiezen.

Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-Fotograaf-ElveraGerlindaFotografie-Trouwen-Loveshoot

Jouw dag vastgelegd door een professionele fotograaf.

Iedereen heeft zijn eigen redenen waarom men een professionele fotograaf zou willen inhuren.
Jullie bruiloft.
Opnieuw je trouwgeloftes naar elkaar uitspreken.
Je 1e zwangerschap of van je eigen gezin.
Ter promotie van je eigen bedrijf.

Allemaal mooie gedenkwaardige gebeurtenissen die plaats vinden in je leven. Die je het allerliefst voor eeuwig op een persoonlijke manier vastgelegd wil hebben.
Wat vindt jij belangrijk wat je over wilt laten komen op deze bijzondere gelegenheden. Wat is het doel van deze betreffende foto? Wil je misschien de sfeer goed laten overkomen? Of vindt je een persoonlijk verhaal belangrijk? Wil je dat de emoties echt duidelijk aangeven hoe je je op dat moment voelt? Zijn deze foto's bedoeld voor het gebruik op je website?

Belangrijke dingen die belangrijk zijn voor een fotograaf om te weten, zodat deze de perfecte foto voor jou kan maken. Waardoor je met heel veel plezier terug kan kijken naar deze foto('s).

Zowel iedere fotograaf geeft je de kans om kennis te maken waarin je jouw/jullie wensen kunnen bespreken.

Een door mij geselecteerde lijst van geweldige fotografen.

Dankzij mijn werk ontmoet ik fantastische fotografen door het hele land. Die jou of jullie van dienst willen zijn om jouw of jullie wensen te vertalen. naar een mooie foto.
Belangrijk bij het kiezen van jouw fotograaf is dat je een klik hebt. Waar je je verhaal kan doen en die rekening houdt met jouw/jullie wensen.  Uit eigen ervaring hebben al deze fotografen mijn wensen vertaald in hun fotograveerwerk en ben ik ontzettend dankbaar dat ik met ieder van hun heb mogen werken.

Angela Haas Fotografie. Gevestigd in 's-Hertogenbosch, Noord Brabant. Angela is van alle markten thuis. Van bruiloft tot bedrijf. Ze luistert naar jou/jullie wensen en vertaald deze in een mooi verhaal.

Elvera Gerlinda Fotografie. Gevestigd in Boskoop, Zuid Holland. Een ontzettend lieve jonge vrouw. Elvera is gespecialiseerd in familie- en trouwfoto's.  Juist die kleine dingetjes die een ander niet snel opmerkt, legt Elvera vast. Zo wordt iedere fotoreportage een persoonlijk verhaal.

Birense Fotografie. Gevestigd in Maarssen, Utrecht. Een vrouw met passie. Haar specialisme is bruidsfotografie en portretfotografie. Ze houdt van puur, echte emoties, en houdt van echt contact met de mensen die ze fotografeert.

Natalja Fotografie. Gevestigd in Rotterdam, Zuid Holland. Een award-winning fotografe met gevoel voor sfeer, licht, stijl. Is gespecialiseerd in loveshoots / verlovingshoots en bruidsreportages.

Een mooie lijst fotografen voor jou in een rijtje gezet met wie ik het afgelopen jaar met ontzettend veel plezier heb mogen werken. Ontzettend trots ben ik op de publicatie die ik door hun verschillende werkwijzen heb mogen ontvangen.

Ik ben ervan overtuigd dat deze fantastische fotografen ook jou kunnen helpen om jouw/jullie wensen vast te leggen.
Maar door het hele land zijn natuurlijk veel meer fantastische fotografen die ik in deze blog niet heb kunnen noemen. Schroom om deze reden niet om de fotograaf in het daglicht te zetten door deze naam door te geven en anderen te laten weten hoe ontzettend blij je bent met deze fotograaf.

Geniet van je dag!

Groetjes,
Marlou

Geef een reactie