Spring naar inhoud

Gratis Stijlgids voor het dekken van jouw sfeervolle tafels deze zomervakantie.

Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-EtentjemetVrienden

Deze zomervakantie sfeervolle tafels voor jouw gasten.

Yes, je welverdiende vakantie komt eraan. Heerlijk genieten van de kleine dingen die het leven je biedt en tijd vrij maken voor je gezin en/of vrienden. Voor mij biedt de zomervakantie echt alles. Tijd voor mijn gezin, genieten dat je niet persé iets hoeft te doen, maar zeker ook tijd om eetfeestjes te organiseren met familie en vrienden.

Ik ga ieder jaar met mijn gezin een paar weken naar het buitenland. Dit kan zijn Spanje of Italië, maar Kroatië heeft zeker ook mijn hart gestolen. Maar we gaan niet snel 2x naar dezelfde plek terug. Heerlijk de wereld verkennen en nieuwe herinneringen maken.
Maar ik houd ook van heerlijk eten, lokaal eten proeven. Een barbecue hoort zeker ook bij genieten van lekker eten. Daarbij vind ik het ook heerlijk dat de tafel sfeervol is gedekt. Het hoeft niet veel voor te stellen, maar ik houd juist van de kleine detailtjes. Heerlijke salades op tafel, stokbrood als we gaan barbecueën. En ook hierbij zorgen dat alles netjes op tafel ligt met mooi servetten die steeds op een andere manier gevouwen zijn, zodat de tafel er steeds weer anders uitziet.

Voor eetfeestjes met familie en vrienden vind ik dit ook heerlijk om te doen. We hebben niet echt een eettafel in de tuin, maar hiervoor gebruiken we dan de campingtafel. Een mooi kleed erover heen en dan de tafel gezellig dekken. Onze vrienden en familie voelen zich hierdoor extra welkom, genieten van het eten en heerlijk natafelen na het eten. Samen met onze gasten genieten we hier ontzettend veel van.

Zelf een sfeervolle tafel dekken.

Het is mijn passie en ik geniet ervan om de tafels volgens de richtlijnen te dekken. Ik heb het dekken van de tafels geleerd tijdens mijn opleiding. Maar het is zeker geen ingewikkeld dingetje. Naar mijn idee kan iedereen leren om de tafel sfeervol te dekken.

Ik heb hiervoor een Stijlgids geschreven waarin ik stap voor stap uitleg hoe ook jij een sfeervolle tafel kan dekken. Ik geef je in deze gids wat praktische tips en in het werkboek geef ik je wat opdrachten die je verder zullen helpen.
Het is echt een complete uitleg hoe ook jij jouw gasten kan verrassen en een gevoel kan geven dat ze welkom zijn bij jouw etentje.

Deze Stijlgids geef ik aan jou, omdat ik je graag hierbij help en dat ik het gun dat ook jij voor iedere gelegenheid een mooie sfeervolle tafel gaat dekken met je eigen accessoires.

Download hier de Stijlgids "Richtlijnen voor Sfeervol Tafeldekken".

Ik wens je deze zomervakantie ontzettend veel plezier met het dekken van jouw tafels. En natuurlijk ook in de rest van het jaar waar je je hand niet meer omdraait om je gasten te verrassen met een mooi gedekte tafel.

Geniet van je dag!

Groetjes,
Marlou

Geef een reactie