Spring naar inhoud

Herfst-Shoot op Dierendag (deel 1)

Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeShoot-HerfstShootMetUilen-DierendagBijzondere weddingshoot in de herfst op dierendag.

Afgelopen 4 oktober heb ik, samen met een hele groep professionals uit de trouwbranche, meegewerkt aan een mooie herfst-shoot die plaats vond op een fantastische locatie in Nuenen. De Watermolen van Opwetten, gelegen net iets buiten Nuenen, richting Eindhoven.
Voor mij de eerste keer dat ik gevraagd ben om mee te werken aan een weddingshoot. Hoe speciaal is het dan als deze op dierendag georganiseerd is met echte uilen. Heel bijzonder, dus het moet dan ook een mooie unieke dag worden.

De dag van de weddingshoot.

Dierendag viel dit jaar op een dinsdag. Aan deze shoot werkten professionals mee die schoolgaande kinderen hebben, dus deze moest binnen een bepaalde tijd georganiseerd worden.
Om 9 uur waren de professionals die de vilten bloemen maakten, de visagiste, de haarstyliste, de fotografen, de sieradenmaakster en ik aanwezig. Ik begon met het dekken en stylen van de tafel. De haren van de Bruid werden gestyld en Marlien van de bruidssieraden begon met het maken van de sieraden.
Er hing een heerlijk ontspannen sfeer onder elkaar en ieder deed hetgeen waarvoor zij of hij gevraagd was.

Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-HuwelijksZangeres-SteffiRasRond 12.00 uur begon de ceremonie. Steffi Ras startte de ceremonie met een heel erg mooi nummer. De ringen werden aangevlogen door 2 fantastische lieve uilen, Lilo en Stich.
Om ongeveer 15.00 uur waren we klaar met de shoot en gingen we allemaal met een tevreden gevoel naar huis.

Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-Vilten-Bruidsboeket-BeFlowerdTable4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-Zaal-TrouwCeremonie-DeOpwettenseWatermolenTable4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-TrouwCeremonie-UilTopia

Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-Trouwringen-PromisesRingenTable4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-TrouwAuto-KlassiekershurenTable4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-BruidsSieraden-MarliendeBeerBridalTable4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-Bruidstaart-SweatTable-MammarinaTable4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-Openlucht-DinerTafelTable4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-Stationary-GrafischOntwerp-BonteRaafDeze geweldige shoot werd mede mogelijk gemaakt door deze fantastische professionals:

Locatie: De Watermolen van Opwetten
Organisatie: Ja ik wil - Weddingplanner
Fotograaf: TrouwCamera
Second Shooter: Lidia Fotografie
Visagie: WAUWKLEUR!
Haarstyliste: Ellen van de Ven
Nagelstyliste: Meia Lua Nagelstyliste
Bruidssieraden: Marlien de Beer Bridal
Trouwringen: Promises Trouwringen en - Sieraden
Bruidsjurk: Bijsterveld Bruidsmode
Trouwpak: TailormadeSuits
Bloemen: Be-flowerd
Tafelstyling: Table 4 You
Bruidstaart & Sweat Table: Mammarina, kado & lekkernij
Stationary: Bonte Raaf
Zangeres: Steffi Ras
BABS: Trouwen waar je maar wilt
Uilen: Uil Topia
Trouwauto: Klassiekershuren.nl
Modellen: Marc & Marcia

Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-Uil-UilTopiaGeniet van je dag!

Groetjes,
Marlou

Geef een reactie