Spring naar inhoud

Herfstshoot op Dierendag (deel 2)

Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-EtiquetteTafelDekken-MarlouVisserSfeervolle tafels tijdens de herfstshoot op dierendag.

Heel bijzonder is het als je gevraagd wordt om mee te werken aan een weddingshoot. . Niet alles bedenken hoe je de dag wil laten verlopen, maar alleen richten op je tafels. Ik vond het best een aparte ervaring, niet alles zelf te hoeven regelen. Maar hierdoor had ik wel de tijd om verschillende tafels te dekken en te stylen.
Voor deze dag had ik afgesproken dat ik 2 dinertafels binnen en buiten ging dekken en stylen, 2 Sweat Tables ging stylen en de tafel voor de huwelijksceremonie in stijl ging decoreren. Best wat, maar erg leuk om hier een keer tijd voor te hebben.

De 2 sfeervol gedekte dinertafels.

Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-HandmadeTafeldecoratie-HerfstOmdat we een herfstsfeer voor deze weddingshoot wilden creëren had ik hiervoor al een moodboard gemaakt, zodat ook Daphne van de vilten-bloemen en Carolien, die de bruidstaart en sweat table verzorgde alvast een idee hadden aan welke sfeer ik zat te denken. En wat voor materialen ik wilde gebruiken voor de tafels. Hierna ging ik aan de slag met het bewerken van de tafeldecoratie. Hiervoor had ik herfstbladeren gedroogd om op de decoratiestukken te bewerken. Met touw zou het een heel mooie herfstsfeer op de verschillende tafels worden.

Op de dag van de weddingshoot begon ik met het dekken van de eerste dinertafel binnen. Een mooie tafel precies onder een geweldige kroonluchter. De ruimte was geweldig. Hier dekte ik een vierkante tafel voor 8 personen met op de kop van de tafel het bruidspaar naast elkaar.
Buiten had ik een lange tafel aan het water. Fantastisch weer hadden met een mooie nazomerse zon, die straalde op de tafel.

De dames van Bonte Raaf hebben hierbij gezorgd voor het geweldige ontwerp van de tafelnummers en menukaarten.

Sweat Tables met een persoonlijke touch.

Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouchy-OpenluchtSweatTable-DIYTafeldecoratie-SweatTable-UilOok voor het gebak hielp ik met het decoreren van de tafel. Carolien van Mammarina kado & lekkernij verzorgde op deze dag de bruidstaart en sweat table. Zij plaatste de bruidstaart met sweat table op de tafels en ik zorgde er voor dat de tafels met mijn handbewerkte tafeldecoratie er sfeervol uitzag in de afgesproken herfstsfeer. Allebei de tafels waren ook zeer verschillend en buiten kwam ook nog eens een uil van Uil Topia een kijkje nemen. Dit gaf de tafel net dat beetje extra en zorgde voor dat de tafel en het thema van dierendag terugkwam. Heel speciaal.

Persoonlijke ceremonietafel.

Ik vond het erg leuk dat ik die dag alle tafels mocht stylen, zo ook de ceremonietafel.
Deze heb ik tijdens de weddingshoot in dezelfde stijl als de dinertafels en sweat tables gedecoreerd. Op deze manier kun je zien hoe de decoratie als een rode draad door deze belangrijke gedenkwaardige dag kan verlopen.

Wil je voor je eigen privé gelegenheden de tafel sfeervol dekken, maar je hebt geen idee hoe je dit moet doen? Download dan GRATIS mijn stijlgids. Hierin leg ik je stap voor stap uit hoe ook jij voor iedere gelegenheid jouw gasten kan verrassen met een mooi gedekte tafel.

Alle foto's van de dinertafels, sweat tables en ceremonietafel zijn gefotografeerd door TrouwCamera en Lidia Fotografie.

table4you-sfeervolledinerherfsttafel

Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-DinerTafel-OutdoorStyling-HerfstsfeerTable4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-SweatTable-DIY-HerfstDecoratieTable4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-SweatTable-Herfstsfeer-HandmadePersoonlijkeTafeldecoratie

Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-Ceremonietafel-Trouwen-DIYDecoratieGeniet van je dag!

Groetjes,
Marlou

Geef een reactie