Spring naar inhoud

Het evenement Zin, Zen & Zo

Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-ZoomerseTafel-ZinZenZo-Nuenen-BeFlowerd

Zin, Zen & Zo: Een bijzonder evenement.

Het evenement Zin, Zen & Zo is ontstaan door een fantastische samenwerking Monique van Laarhoven en Angelique Verhees. Beide dames hebben een praktijk in Balans, Coaching en Psychotherapie. Samen creëren zij hele mooie bijeenkomsten Zin om te doen, Zen om te voelen en Zo om te genieten.

Het is eind februari toen ik in gesprek kwam met Monique en Angelique. Na afloop van mijn allereerste workshop bij De Watermolen van Opwetten in Nuenen.
Ze nodigden mij uit om deel te nemen aan het evenement Zin, Zen & Zo, omdat ze op zoek waren naar ondernemers die iets unieks te bieden hadden.
Ik voelde me hierbij natuurlijk heel erg vereerd. Met mijn collega/vriendin Daphne Engelke van Be-flowerd,  sprak ik even later hierover. Want ik vond dat zij ook perfect in dit plaatje paste.

Ik had regelmatig contact met Daphne waarbij we bespraken hoe we deze dag wilden gaan aankleden. Al snel werd duidelijk dat we de kraam samen wilden gaan delen. Zij haar bijzondere blijvende bloemen van vilt en ik de aankleding van mijn sfeervolle tafels. Beide concepten passen bij elkaar, dus voor ons was dit logisch om dit te doen.

Dag van het evenement.

Op zondag 11 juni vond het evenement van Zin, Zen & Zo plaats. Het was een ontzettend warme dag, minimaal 28 graden.
Vanaf 9 uur konden we onze stand gaan aankleden. Daphne had 1 helft van de kraam en ik had ruimte gekregen om een tafel sfeervol te dekken, met de 2e helft van de kraam plaats om verschillende sferen voor de tafel aan de bezoekers te laten zien. En bij de kraam naast ons stond mijn buurvrouw met haar keramische schaaltjes en producten van Aloë Vera.

We stonden tegenover het terras van De Watermolen van Opwetten, waar we genoten van heerlijke live-muziek.
Gedurende de dag ontmoette ik gezellige mensen waarmee ik een leuk gesprek had en sprak over de diensten die ik met Table 4 You lever. In het gesprek verwees ik hen naar mijn tafel die ik met veel plezier heb gedekt met een zomerse uitstraling. Ik heb hier leuke reactie op gekregen en verschillende mensen hebben een visitekaartje van mij meegenomen.

Ik stond op dit evenement niet om iets te verkopen, maar ik wilde graag mensen laten zien wat ik voor hen kan betekenen. Hierbij heb ik mijn doel voor deze dag zeker bereikt.
Ik heb de dag als zeer gezellig ervaren en zeker een aanrader!

Wil je meer informatie over wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met me op. Ik kijk uit om je in een vrijblijvend kennismakingsgesprek te ontmoeten en jouw wensen te bespreken. Of neem alvast een kijkje op mijn website waar je alle informatie even rustig kan lezen.

Geniet van je dag!

Groetjes,
Marlou

 

 

Geef een reactie