Spring naar inhoud

Hospitality

A touch of hospitality


Naast het dekken en stijlen van een sfeervolle tafel, neem ik met veel plezier de totale hospitality rondom jouw lunch of diner uit handen. Zodat jij ontspannen en met aandacht van alle heerlijkheden en je gezelschap kunt genieten.  

Huwelijksaanzoek. Verloving. Verbintenis

Een gastvrouw of hostess is een geweldig slim idee bij de aankondiging van je verloving. Of bij een romantisch huwelijksaanzoek of rondom het diner van je bruiloft. Je gasten krijgen daardoor meer van jou. En jij bent de hele avond ontspannen en blij.  

Professionals aan huis of op locatie
Ik werk met diverse leveranciers en professionals, waaronder thuiskoks, cateraars en bloemisten. Persoonlijk en uitmuntend vakmanschap is daarbij het allerhoogste streven.

Verjaardag. Afscheid. Jubileum.
Ook tijdens de viering van een memorabele dag, neem ik je graag alle zorg en organisatie uit handen.

Een intiem huwelijksjubileum of de herdenking van een dierbare: met elkaar zijn en de liefde of herinnering delen is veel belangrijker dan bezig zijn met de praktische en organisatorische zaken. Die neem ik graag op mij.

Hospitality service

Vanaf de voorbereiding en de briefing ben ik er voor jou. Gasten die arriveren worden warm welkom geheten en naar de ruimte, zaal of plechtigheid begeleid.

Bij aanvang van de lunch of het diner nodig ik ze uit om aan tafel plaats te nemen. Het diner of de lunch wordt volgens de etiquette geserveerd met passende wijnen en drankjes en voorzien van karaffen water.

Bij een privégelegenheid zorg ik ervoor dat de afwas na afloop in de vaatwasser staat. Of dat de catering de keuken schoon en netjes achterlaat.

Minimale zorgen. Optimaal genieten. Dat is Table 4 You.

Mag ik je uitnodigen?

Wil je meer informatie of direct jouw Table 4 You reserveren, neem dan contact met mij op.