Spring naar inhoud

Perfect gestijlde tafels op jouw trainingsdag of workshop

Table4You-LaatJeTafelStralen-Event-Trainingsdag-Workshop-Tafelstyling-Ondernemers-B2B

Je bent bezig met de organisatie van jouw trainingsdag of workshop.
De perfecte locatie voor jouw event is geregeld, maar je mist nog de finishing touch. Wat echt jou vertaald in de kleuren en de stijl die jij als ondernemer wilt uitstralen.

Met Table 4 You ben ik met alle plezier jouw helpende hand, zodat jij deze dag goed in je vel zit en dat je vertrouwen hebt.
Naar mijn beleving moet de decoratie bij je passen. Ik ga er voor zorgen dat de decoratie gaat kloppen met wat jij uit wil stralen. Dat je op deze belangrijke dag echt gaat stralen en je helemaal lekker in je vel zit. Dat jouw deelnemers jou in de decoratie zullen herkennen.

Decoratie die de huisstijl van jouw onderneming vertalen

Doel van jouw trainingsdag is dat jouw deelnemers belangrijke informatie van je ontvangen en wellicht een training bij je af gaan nemen.
En hiervoor wil je dat echt alles tot in de puntjes goed geregeld is.

De perfecte locatie staat al een heel tijd vast en je ziet deze dag helemaal zitten. Alleen je maakt je zorgen over hoe deze trainingsdag of workshop zal gaan verlopen. Je twijfelt of de locatie decoratie verzorgt die echt jouw huisstijl uitstraalt.
Hoe ga je nu er voor zorgen dat de decoratie gaat uitstralen waar jij voor staat. Je bent echt heel blij met de locatie. Ze denken in alles met je mee, maar je komt er met hen niet uit hoe je de decoratie geregeld wil hebben.

Table 4 You is gespecialiseerd in het vertalen van jouw wensen naar de welkomsttafel, lunch- of dinertafel en eventueel op jouw verkooptafel.

Ook wanneer je al ontzettend veel ervaring hebt met de organisatie van jouw trainingsdagen, kan er net datgene zijn waar ik je bij kan helpen.

Je hebt eigenlijk nooit stilgestaan bij de mogelijkheden die er zijn als het gaat om de aankleding van jouw trainingsdag. De locatie doet immers altijd al de decoratie voor je en alles ziet er verzorgd uit.
Maar als ondernemer verander jij ook en je groeit ook in je bedrijf. Je bent meer dan tevreden over jouw locatie, maar ergens diep van binnen mist er net dat beetje extra. En dat beetje extra kun je al aanpassen door het toepassen van jouw decoratie voor deze dag.

Samen aan de slag voor de perfecte uitstraling

Deze dag is het belangrijk dat alles perfect op elkaar afgestemd is en daar hoort de decoratie zeker ook bij.
Samen gaan we bespreken wat je op jouw trainingsdag of workshop uit wil stralen.
Wie ben jij, waar sta je voor en hoe wil je overkomen bij jouw deelnemers. Geloof me, dit kan zeker ook vertaald worden in de decoratie. De kleur bloemen, tafellopers, kaarsen, kandelaars. Er is echt ontzettend veel mogelijk bij jouw decoratie.

Van binnenkomst naar trainingstafel tot aan jouw lunchtafels (of dinertafels). Met mijn ervaringen als tafelstyliste zorg ik ervoor dat jouw huisstijl vertaald wordt in de decoratie van begin tot aan het eind van jouw dag. Alles in 1 lijn, zodat  jouw brand/huisstijl de gehele dag in dezelfde stijl blijft.

In gesprek gaan we jouw wensen voor deze dag bespreken. Hoe wil je met de decoratie overkomen bij jouw deelnemers? Hoe wil jij je voelen? Wanneer voel jij je prettig als het gaat om de decoratie? En hoe zullen je deelnemers gaan voelen op deze belangrijke dag, waar jij een waanzinnige indruk gaat achterlaten.

Kom in contact

Wil je graag dat de tafelstyling op jouw event tiptop in orde is?
Neem dan contact met mij op, want ik regel dit graag voor je!

Als jouw tafelstyliste ga ik voor de volle 100% zorgen dat deze trainingsdag of workshop tot in detail klopt met wat jij uit wilt gaan stralen. Ik kijk er naar uit om met jou in gesprek te komen en al je wensen te bespreken.

Geniet van je dag!

Sfeervolle groet,
Marlou

Met dank aan CARJ Studio voor deze prachtige foto