Spring naar inhoud

Mooie woorden

Met veel plezier deel ik alle mooie woorden die ik tot nu toe heb mogen ontvangen.
Van tevreden klanten, maar ook van lieve collega's waarmee ik met veel plezier werk of gewerkt heb.
Graag geef ik het woord aan deze bijzondere mensen.

Sanne PullesTable4You-Lunch-Diner-Tafelstyling-Brandstyling-PersonalBranding-Event
"Al toen ik bij Finley Het Witte Huis binnenkwam voelde ik me overweldigd door de locatie en de luxe uitstraling. Dat laatste is iets waar Marlou een grote bijdrage aan heeft geleverd. Iedereen werd keurig ontvangen, het was duidelijk waar we verwacht werden, alle materialen voor de gasten lagen keurig netjes op ons te wachten en aan versnaperingen ontbrak het ons niet.
Iets wat Marlou uniek maakt is haar ervaring als tafelstylist, zij heeft deze ervaring uitvergroot en over de hele locatie laten vallen. De hele styling sloot bij elkaar aan en overal was wel een leuk accent te vinden. Daarnaast brengt Marlou een ontzettend betrokken en positieve sfeer met haar mee. Door al haar talenten te combineren is zij echt een aanwinst voor jouw event."

Madeleine Niepoth
"Marlou verstaat haar vak als tafel- en eventstyliste. Haar klanten mogen rekenen op een enthousiaste, meedenkende, creatieve en punctuele styliste, die niets aan het toeval overlaat.
Ik volg Marlou al een tijdje en heb recent een event bijgewoond waar zij alles tot in de puntjes had verzorgd. Echt top! Ik zou haar dan ook van harte willen aanbevelen, want als geen ander weet en voelt zij precies aan hoe ze jouw dag onvergetelijk kan maken."

Helma Koorevaar
"Ik was op weg zoekende naar het gebouw waar een live event zou zijn. Bij een ingang van de parkeerplaats zag ik een ballonnenhaag waardoor ik meteen een geruststelling voelde. Ik wist hier moet ik zijn. Binnengekomen om mezelf in te schrijven zag ik prachtige opvallende bloemen. In een andere plaats van het gebouw zag ik juist weer hele andere bloemen die bij de kleuren van die ruimte paste. Mijn complimenten aan Marlou die accenten en kleur gaf met haar styling op die dag."

Inès Cheffi Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-Paaslunch-Vriendinnen-MaaikesLIvepainting-SuusBloemenenMeer-Cheffi'sPastries-ElsKorstenFotografie
"Ik vind vooral de passie van Marlou voor haar vak naar voren komen, elke keer wanneer ze een tafel dekt. Detailwerk, inspiratie uit thema en gesprekken met andere leveranciers of bruidsparen komen terug op tafel. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en ze vertrekt altijd met een blij gevoel.
Marlou zoekt ook altijd contact op met andere leveranciers om alles op een rij te hebben en goed af te stemmen wat jij voor idee hebt voor de tafel.
Marlou is goed op de hoogte van trends, maar maakt ze ook eigen en persoonlijk. Hierin komt haar creativiteit zo mooi naar voren.
Ik kan niet anders zeggen dat het altijd een plezier is om met haar te werken niet alleen om haar dienst maar ook met haar als persoon."

Laura Elsman
"Ik wil Marlou bedanken voor het ondersteunen van mijn Video Inspiratie Event! Met Table 4 You heeft ze mij ontzettend fijn geholpen als tafelstijlist én als gastvrouw van die dag.
Vooraf hebben we mijn event goed doorgenomen, waardoor ik exact kon aangeven hoe de dag zou verlopen. Daarin heeft Marlou heel fijn met me meegedacht. Van het aankleden van de tafels tot het opvangen van de gasten.
Ook zorgde zij ervoor dat de videotraining de hele dag volgens een strak draaiboek verliep en dat de gasten in de video-flow bleven. Heel fijn..!
Marlou zorgde er ook voor dat mijn gasten allemaal een door mij  gevulde (!) goodiebag ontvingen en samen met mij op de foto gingen.
Kortom: dankzij Marlou verliep mijn event op rolletjes, hadden mijn gasten een topdag en voelde ik mij gesteund in mijn missie om vrouwen te verlichten met video!"

Cindy Vranken
"
Marlou is een topmadam met veel kennis en een hart van goud.
Marlou is iemand die heel snel aanvoelt wat je nodig hebt. Zij slaagt erin om je speciaal te laten voelen. Ze is een echte vakvrouw, levert heel veel waarde en is zeer creatief. Ik kan haar aanbevelen omdat ik weinig mensen ken met zoveel passie en expertise."

Alex van den Elsden
"Professioneel, open, enthousiast, en Marlou zorgt voor sfeer.
Marlou weet een sfeer neer te zetten met haar tafels waardoor ons feest een compleet andere uitstraling kreeg. Oog voor detail en etiquette combineert ze met een smaakvolle invulling naar onze wensen. Super!"

Frank Kruit  Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-Samenwerken-CulinaireKok-Tafelstyliste
"Marlou springt uit met haar expertise “het sfeervol dekken van tafels met een persoonlijke touch.” Marlou doet waar ze goed in is en maakt een fantastische vertaalslag van de klant zijn wens, naar een gedekte tafel, zoals je die nog nooit hebt gezien. Of het nu een klassiek gedekte tafel is, of een modern gedekte tafel, Marlou regelt het!
Marlou is daarnaast goed in de communicatie en erg plezierig als persoon zijnde."

Saskia van der Scheer
"Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat over de aankleding van de buffettafel van onze buurtbarbecue.
Voorafgaand was het contact met Marlou duidelijk, erg vriendelijk en heel correct. Marlou heeft me voldoende op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen gaandeweg naar de
datum van de barbecue.
De diensten van Table 4 You heb ik zeer prettig ervaren en heel gemakkelijk. Ik had geen zorgen over de aankleding van de buffettafel, waardoor ik tijd had voor andere dingen die voor deze barbecue nog geregeld moesten worden. Marlou werkt snel en het resultaat was echt heel mooi.
Iedereen in de buurt was zeer onder de indruk van de geleverde dienst. De barbecue was een succes."

Katinka Jarabik
"Ik heb met Marlou samengewerkt tijdens een styled shoot die zij heeft geörganiseerd.
Het contact was voor de dag van de shoot erg goed. Alles werd up to date uitgelegd. Dit zorgde voor een erg prettige samenwerking.
Marlou komt de gemaakte afspraken na.  Ze is betrouwbaar, evenwichtig, rustig en je kunt van haar op aan. Daarnaast is ze zeer professioneel, gastvrij, vriendelijk. Ze is een erg prettig persoon om mee samen te werken en heeft gevoel voor humor. Ik voelde me erg op mijn gemak bij haar.
Ik kijk met veel plezier terug op onze samenwerking."

Chantal Biljard  
"Marlou is een enthousiaste dame die creatief mee denkt om tot een perfecte tafelaankleding te komen die bij jou/jullie past. Ze denkt net even verder den door eventueel allerlei al bij jullie aanwezige spullen te combineren is er geen groot budget nodig voor een bijzondere feesttafel. Een aanrader dus!"

Joanne Strijbos
"Marlou is verrassend, creatief en vernieuwend.
Ik ben zeer tevreden over de diensten die Marlou met haar bedrijf Table 4 You heeft geleverd. Het contact is de hele periode goed en duidelijk geweest. En tijdens elk contact was er een goede update over de laatste wijzigingen. Ik had hierdoor minder stress en ik had een mooier resultaat dan ik zelf had kunnen doen.
Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat van Marlou en ik ben blij dat met al mijn wensen rekening is gehouden."

 

Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-KlassiekeTafel-Etiquette-Bruiloft-Verjaardag-Huwelijksjubileum