Spring naar inhoud

Professionele hospitality service tijdens jouw event, workshop of boeklancering

Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-Gastvrouw-Hostess-Coaches-Ondernemers-B2B

Je bent ondernemer en je organiseert regelmatig evenementen, workshops of bepaalde lanceringen om jouw doelgroep kennis te geven over hoe jij hen kunt helpen. Je ervaart dat er toch wel erg veel komt kijken bij het organiseren van zo’n dag. En je vind het eigenlijk best vervelend dat je je deelnemers op deze dag nog niet eens hartelijk kan ontvangen.

Naast strak gestylde tafels bij lunches, diners of trainingen, vind ik het ook heerlijk om juist bij de ontvangst jouw zorgen als coach of trainer uit handen te nemen.

Wat kan ik met mijn hospitality service voor jou betekenen?

Het komt je wellicht bekend voor dat je eigenlijk alles in eigen handen wil houden als het gaat om jouw speciale dag, waar je goede informatie wilt geven over jouw dienst of product.

Je bent hier al dagen, weken of misschien wel maanden mee bezig. De laatste dagen zet je echt de puntjes op de i, zodat jij alles duidelijk hebt in je draaiboek voor deze dag.
Je doet dit ook al echt een tijd en het gaat altijd goed.
Toch ben je na ieder event de dagen erna bek af. De spanning van de laatste periode komt er echt uit en de dagen erna moet je echt tijd voor jezelf nemen.

Het kan zeker ook anders, waardoor jij nog beter voorbereid bent wanneer jouw deelnemers naar jou dag komen. Je hoeft echt niet alles meer alleen te doen.

Wat ik al eerder vermeld heb is dat ik tafelstyliste ben. Ik ben graag in contact met mensen en ik vind het heerlijk om mensen de zorgen uit handen te nemen.
Wanneer jouw gasten/deelnemers voor deze belangrijke dag arriveren, ontvang ik hen (namens jou) bij binnenkomst. Voorzie ik hen van hun naambadge, maak ik hen wegwijs op de locatie en verwijs ik hen naar jouw trainingsruimte.
In deze tijd heb jij nog even tijd voor jezelf en eventueel tijd om je van tevoren even op te laden, voordat je gasten/deelnemers komen.

De eerste zorg heb ik hierbij al uit handen genomen.
Maar ik kan als hostess hierin nog veel meer voor je betekenen.

Tijdens de training, workshop of lancering kan ik er voor zorgen dat het jouw "mensen" aan niks ontbreekt. Ik zorg ervoor dat regelmatig koffie en thee aangevuld is en dat er gedurende de hele dag vers water op tafel staat.
Ik houd regelmatig contact met de locatie, zodat zij niet steeds om de hoek hoeven te gluren hoe ver jij bent met het geven van je informatie. Maar ik geef aan wanneer jij eraan toe bent om van bijvoorbeeld de lunch te genieten of wanneer je als afsluiting van je dag een borrel hebt geregeld. Dan weet de locatie wanneer ze voor jou direct klaar kunnen staan. Daar hoef jij je verder geen zorgen meer over te maken.

Mijn hospitality services brengt voordelen voor jou

Voordeel voor jou kan zijn:
- Je bent deze dag beter voorbereid
- Je staat echt in contact met jouw gasten/deelnemers
- Je hebt echt aandacht voor het gedeelte wat jij deze dag over wilt brengen
- Je bent de dagen na dit event of workshop niet zo moe als anders
- Je kunt oprecht met een goed gevoel terug kijken op deze dag

Ontvang meer informatie

Naast deze hospitality service kan ik op verschillende vlakken je van dienst zijn, waarbij jouw bedrijfsuitstraling duidelijk naar voren komt in bijvoorbeeld de styling. Maar ik kan je ook de totale zorgen voor deze dag uit handen nemen door deze dag aanwezig te zijn als jouw assistente. Ik zorg er hierbij voor dat de training in een goede flow blijft, ik houd je tijd bij per topic en je deelnemers hebben voldoende tijd om hun vragen aan jou te stellen.
Dit alles leg ik je graag uit in mijn volgende blogs.

In mijn vorige blog gaf ik graag het woord aan Laura Elsman die ik in januari heb geholpen. Zij heeft genoten van haar dag. Ze stond echt in verbinding met haar deelnemers en ze was uitgeruster dan voorgaande trainingsdagen.

Alle informatie over mijn diensten kun je lezen op mijn website.
Natuurlijk kun je altijd contact met me opnemen via info@table4you.nl

Voor nu wens ik je een hele fijne dag!

Sfeervolle groet,
Marlou