Spring naar inhoud

Samenwerken voor het dekken van sfeervolle dinertafels.

Table4You-SfeervolleTafelsmetPrsoonlijkeTouch-Landleijk-Openlucht-Trouwen-Etiquette-Tafldekken
Natalja Fotografie www.bruidsfotograafnatalja.nl

Samenwerken en in contact zijn met collega ondernemers is voor mij heel belangrijk. Door samen te werken met verschillende ondernemers en bedrijven wil ik mijn klanten een brede service geven, zodat hun dag waanzinnig zal zijn en een mooie herinnering zal worden.

Samenwerkingen met bedrijven en ondernemers die ik de afgelopen tijd heb bezocht.

Vanaf afgelopen april heb ik contact gelegd met vooral party verhuurbedrijven in Noord-Brabant en België.
Waarom ik gekozen heb om contact op te nemen met Belgische verhuurbedrijven is omdat ik vlak bij België woon. In een half uurtje kan ik al met de auto in bijvoorbeeld Lommel zijn.

Ik heb ontzettend leuke gesprekken gehad met verschillende party verhuurbedrijven. En wat een fantastisch assortiment heeft ieder bedrijf.
Met Table 4 You wil ik echt exclusiviteit uitstralen. Dit kan bijvoorbeeld door de tafels met veel sfeer te dekken met bijvoorbeeld klassiek wit servies. Deze klassieke uitstraling blijft echt heel mooi op tafel , maar ik ben er achter gekomen dat er zo veel meer mogelijk is wat om sfeer op tafel te creëren.

Het eerste bedrijf waar ik een afspraak mee maakte is gelegen in de omgeving van Antwerpen, voor mij een klein uurtje rijden. Bij het bedrijf Feestverhuur Van Rompaey. Wat een leuk bedrijf en enthousiaste eigenaar. Ze hebben hier echt hele mooie unieke producten waar ik echt heel blij van wordt.
Na dit mooie verhuurbedrijf heb ik nog 2 verhuurbedrijven in Lommel, België, bezocht en heb ik bij allebei de bedrijven met de eigenaar gesproken.

In Nederland heb ik al eerder contact gehad met Arjen Verhuurt - Verhuur- en Partyverhuur en Eventservice. En hierna volgden nog verschillende andere bedrijven in de omgeving waar ik leuke gesprekken heb gehad en waarvan ik zeker gebruik wil gaan maken om van ieder feest een fantastische herinnering te verzorgen.

Samenwerken met thuiskoks.

Naast deze fantastische verhuurbedrijven heb ik ook met verschillende thuiskoks contact gehad. Ik ben op bezoek geweest bij 2 fantastische koks die met heel veel passie hun bedrijf runnen.
Deze week ben ik op bezoek geweest bij een enthousiaste thuiskok die bij mij in de omgeving woont. Ik ben door haar benaderd via Facebook en sindsdien hebben we regelmatig contact.

Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-Samenwerken-CulinaireKok-Tafelstyliste
Fotocredits CARJ Studio

By Nathalie. Wat een leuk mens is Nathalie te Pas, de eigenaresse van By Nathalie. We raakten maar niet uitgepraat en tijdens mijn bezoek kwamen we op steeds meer ideeën waarmee we elkaar kunnen versterken.

Naast deze mooie bedrijven heb ik heel leuk contact met verschillende ondernemers uit de omgeving, maar ook door heel Nederland die van iedere gelegenheid een fantastische dag kunnen maken. Denk hierbij aan stylistes, bloemisten, fotografen, juweliers en nog veel meer bedrijven.

Ik ben ervan overtuigd door met deze mooie bedrijven samen te werken, ik je optimaal kan helpen bij het organiseren van jouw bruiloft, speciale verjaardag, koperen- / zilveren- of gouden bruiloft of bij de opening van je eigen onderneming.
Maar ook wanneer je afscheid moet nemen van een dierbare, kan ik met mijn diensten en samenwerkingen een mooie herinnering verzorgen.

Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-Tafelstyliste-Contactbutton

Heb ik je enthousiasme gewekt en wil je meer informatie over wat ik voor jou of jullie kan betekenen? Neem dan contact met me op.
In een kennismakingsgesprek leren we elkaar een beetje kennen en als we een klik hebben gaan we alvast brainstormen over deze bijzondere dag. Wat zijn je wensen? Wat mag zeker op deze dag niet ontbreken?

Voor nu wens ik je een heerlijke dag en geniet van alle kleine momenten.

Een sfeervolle groet,
Marlou

 

Geef een reactie