Spring naar inhoud

Het benefiet seminar van mijn coach.

Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouc-BenefietSeminar-HugoBakker-CindyVranken

Een geweldige benefiet seminar voor fantastische doelen.

Zoals je misschien weet volg ik sinds juni een geweldige training van Cindy Vranken (Mega Cindy). Samen met een 5-tal andere ondernemers heeft zij een benefiet seminar georganiseerd in Veenendaal. Het idee kwam van Hugo Bakker die voor een goed doel een waanzinnige seminar wilde organiseren. Iedere spreker had zijn eigen goede doel en met zijn 6-en hebben ze de Kilimanjaro beklommen.

Dag van de seminar.

Vrijdag 1 september was het zo ver.
Na een ontzettend lange voorbereiding was de dag gekomen van de benefiet seminar. Een fantastische zaal gevuld met geweldige ondernemers die hun business een boost willen geven.
Ik was samen met mijn trainingsbuddy en ondernemende buurvrouw naar deze seminar gegaan. De seminar was echt ontzettend goed georganiseerd.

6 Fantastische sprekers met ieder zijn of haar eigen verhaal en doel waarvoor zij de Kilimanjaro gingen beklimmen, het was echt indrukwekkend. Naast dat het een geweldige dag was, heb ik zeker ook ontzettend veel geleerd. Ervaringen gehoord van inspirerende ondernemers die één voor één met passie hun bedrijf voeren en een duidelijk doel voor ogen hebben.

Ik vond het super om onze coach Cindy samen met haar partner te ontmoeten. Wat een ontzettend lieve vrouw is zij die het ontzettend waardeerde dat we op deze dag aanwezig wilde zijn en hier tijd voor vrij hadden genomen.
Ik wilde deze kans niet laten gaan en heb zeker ook de goede doelen gesteund. Want het begint met het geven, daarna mag jij gaan ontvangen.

De seminar werd afgesloten met een hele leuke tombola. Sponsoren hadden een dienst die ze gratis aan de winnaars weggaven. Hiervoor moest je je visitekaartje met een kleine donatie in een grote pot doen. Aan het eind van de dag werden de winnaars live uit de pot getrokken en ik won gewoon meteen de 1e trekking! Het is een online cursus
Ik sloeg echt stijl achterover. Ik vond het al een fantastische dag wat ik van mijn leven niet had willen missen en dan win je ook nog een waanzinnige prijs, een online cursus van Irene Ogier (Onlize Bizz School). Super dankbaar ben ik hiervoor en ik ben op het moment hard aan de slag gegaan met deze 2e cursus.

Hoe ik terug kijk op deze dag.?
Als een geslaagde dag waar ik ontzettend leuke mensen live heb ontmoet. Sommigen kende ik via Facebook al van naam, maar het is altijd veel leuker om deze mensen in levende lijve te ontmoeten.
Ik heb ontzettend veel geleerd en heb heel veel nieuwe energie gekregen en te werken aan mijn aanpak en mindset.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Bezoek dan mijn website. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.

Geniet van je dag!

Groetjes,
Marlou

Geef een reactie