Spring naar inhoud

Jouw wedding styliste voor een bijzondere dag.

Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-Bruiloft-Styling-HuwelijksCeremonie-AnnMariageWeddingStyling

AnnMariage Wedding Styling - Dè styliste voor jullie bruiloft.

Annemarie Emod, het gezicht achter AnnMariage Wedding Styling. Annemarie is een gedreven vrouw die met passie jullie bruiloft decoreerd. Annemarie is een styliste met topkwaliteiten. Ze maakt van iedere bruiloft een bijzondere ervaring waar al jullie wensen in zijn vertaald.

Mijn kennismaking met AnnMariage Wedding Styling.

Ik heb Annemarie leren kennen door een e-mail die ik naar haar had verstuurd, helemaal in de beginperiode van Table 4 You.
Ik was in de omgeving op zoek naar weddingplanners die, net als ik, ook startende waren in deze branche.
Inmiddels is Annemarie geen weddingplanner meer en volgt ze echt haar passie met de styling van iedere bruiloft in Nederland en België.

Ik heb het genoegen gehad om met haar te mogen samenwerken als haar assistente bij verschillende bruiloften in het voorjaar van 2017.
Bij deze bruiloften heb ik kunnen zien met hoeveel passie Annemarie haar werk doet. Zij verzorgt geweldige ceremoniestylings en feestzalen waarin al je wensen zijn vertaald.
Ze luistert goed naar jullie wensen en deze vertaalt ze in fantastische decoraties. Priëlen die omgetoverd worden naar een bloemenfestijn met al jullie lievelingskleuren erin verwerkt. En van iedere ruimte maakt ze een feest. Ze gaat voor jullie op pad om echt te zorgen dat het jullie bruiloft decoratie is precies hoe jullie het voor ogen hadden.

Ik ben dan ook zeer vereerd dat ik met haar samenwerk om voor iedere bruiloft een totale beleving te verzorgen waar al jullie wensen in vertaald zijn. Waar de gasten jullie helemaal in herkennen en wat voor jullie een geweldige herinnering zal blijven.

Contactgegevens AnnMariage Wedding Styling.

Willen jullie bruiloft decoratie die past bij jullie wensen? Van huwelijksceremonie tot aan de feestzaal? Dan ben je zeker bij AnnMariage Wedding Styling aan het goede adres.
Bij AnnMariage Wedding Styling zijn er 1001 mogelijkheden voor de styling van jullie bruiloft.

Je kunt Annemarie volgen op Facebook of bekijk haar portfolio op haar website.

"Because you never get a second chance to make a first impression"

Geniet van je dag!

Groetjes,
Marlou

4 gedachten over “Jouw wedding styliste voor een bijzondere dag.

Geef een reactie