Spring naar inhoud

Table 4 You is er nu ook voor de zakelijke markt

 

Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-B2B-ZakelijkeDiensten-Coach-Styliste

Met Table 4 You vind ik het heerlijk om de zorgen over het dekken van een sfeervolle tafel uit handen te nemen. Deze zorgen uit handen nemen kan nu ook voor coaches die evenementen organiseren om hun producten/trainingen te promoten. Of zelfs om hun de zorgen uit handen te nemen tijdens de training.

Mogelijkheden voor Business 2 Business.

Je bent al maanden bezig met de organisatie van je evenement. De presentatie hiervoor staat eigenlijk al helemaal klaar.
Op deze dag wil je je natuurlijk voor de volle 100% kunnen concentreren op jouw presentatie. Je eigen presentatietafel of de tafels voor de lunch of diner is altijd bijzaak geweest voor je. Maar heb je er weleens aan gedacht dat ook deze tafels de uitstraling van je bedrijf kunnen beïnvloeden?

De uitstraling van je presentatietafel zegt veel over jou. Hier komen gesprekken over jouw aanbod tot leven.
Hoe zien jouw toekomstige deelnemers je?
Wanneer jouw presentatie helemaal in lijn met jouw brand staat, is deze in lijn met jouw dag. Met jou als coach of trainer. Je deelnemers voelen zich welkom op deze informatieve dag.

Ook tijdens je lunch of diner is het belangrijk dat deze tafel jouw brand uitstraalt, en je deelnemers nog meer uitnodigt om over jouw training of aanbod te praten.
Ervaringen delen met je huidige of oud deelnemers die met veel plezier over jouw training praten en dat dan weer leidt naar meer verkoop.

Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-Coaches-B2B-Zakelijk-Lanceringen

De waarde van hospitality service op jouw verkoopdag.

Met de hospitality service geef ik je deelnemers, namens jou, een warm welkom.
Ik ben hun eerste aanspreekpunt op deze dag. Ik maak ze wegwijs op de locatie en ik voorzie de deelnemers van een badge met hun naam hierop vermeld. Daarnaast zorg ik als host dat deze ook weer in ontvangst worden genomen, na afloop van jouw evenement.

Met mijn service zorg ik ervoor dat je dag in de flow blijft. Tijd om vragen te stellen, maar dat men wel in lijn blijft met jouw training voor een soepel verloop van deze dag. Zodat jij voor de volle 100% kan concentreren op jouw informatie die je op deze dag wil meegeven, zodat men de gehele dag geïnteresseerd blijft in wat jij de deelnemers te bieden hebt.

Meer informatie over de mogelijkheden.

De zakelijke markt is heel breed. Ik richt me vooral op de coaches en trainers die hun training op de dag van je lancering willen promoten. Alles wordt van begin tot het eind in de huisstijl gedecoreerd, waar jouw deelnemers jou in herkennen.

Ik heb een uitgebreid menu voor je gemaakt waar alle investeringen over mijn diensten overzichtelijk zijn vermeld.
Dit menu is gratis te downloaden. Heb je vragen over de mogelijkheden voor jouw evenement, neem dan vrijblijvend contact met me op.

Een sfeervolle groet,
Marlou