Spring naar inhoud

Wat kan Table 4 You voor jou betekenen op jouw speciale dag

Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-OUtdoor-Bruiloft-Dinertafel

Maak van jouw speciale dag een dag
waarop je met veel plezier terug kijkt.

In deze blog wil ik je uitleggen wat voor meerwaarde ik met Table 4 You voor jou kan betekenen op jouw speciale dag.
Ik merk dat er steeds meer aandacht wordt besteed aan de aankleding van een ruimte of de tafel bij speciale gebeurtenissen. Men denkt steeds meer aan het persoonlijke touch voor een speciale dag. Vooral bij een bruiloft wordt hier steeds meer aandacht aan gegeven. Maar denk ook aan een verjaardag, kraamfeest, communie of bij een afscheid van een dierbare. Tegenwoordig wil men aan deze dag een mooie herinnering hebben.

Er zijn steeds meer mensen die ook zelf creatief bezig zijn voor een bruiloft of een verjaardag. DIY (Do It Yourself) tafelaankleding wordt steeds meer gezien. Ik hoor ook vaak dat bijvoorbeeld een bruid zegt dat op hun bruiloft de aankleding wordt verzorgd door de familie of dat de locatie de aankleding voor hun doet. Maar hoe heb je je aankleding geregeld als je niemand hebt die je kan helpen of dat je toch meer rust wilt op deze speciale dag?

Table 4 You is jouw professionele helpende hand.

Met mijn bedrijf Table 4 You heb ik me gespecialiseerd in het sfeervol dekken van de tafel volgens de richtlijnen die hiervoor staan. Wat wil dit zeggen. Ik heb tijdens mijn opleiding geleerd hoe je de tafels moet dekken zoals ze dit ook in de gerenommeerde restaurants de tafels dekken. Alleen vaak hebben deze restaurants niet de tijd om de tafels te voorzien van jouw persoonlijke wensen, eventueel met jouw eigen gemaakte decoratiestukken of waar een persoonlijk tintje te zien is. Ik ben hierin jouw reddende engel en help je hier graag bij om je hierin te ontzorgen.

Maar wil je je gebeurtenis op een andere locatie organiseren? Denk hierbij aan thuis of op een afgehuurde privé locatie. Dan ben ik de helpende hand bij het sfeervol dekken van jouw tafel(s). Ik zorg ervoor dat ik samenwerk met de cateraar. Zij verzorgen dat jouw menu geserveerd wordt en ik zorg ervoor dat de tafels vol sfeer naar jouw wens is gedekt. Eventueel met jouw eigen decoratiestukken of dat ik speciaal voor deze dag mooie decoratie maak waarin jou/jullie verhaal in vertaald is waar je met een goed gevoel aan terugdenkt.

Op mijn website kun je lezen wat ik voor jou/jullie kan betekenen en wat mijn werkwijze is.
In een gratis kennismakingsgesprek leer ik je een beetje kennen en gaan we bespreken wat ik voor je kan betekenen, zodat je met een goed gevoel terugkijkt op deze speciale dag.

Geniet van je dag!

Groetjes,
Marlou

Geef een reactie