Spring naar inhoud

Tafelstyling bij Speciale Gelegenheden

Table 4 You maakt speciale momenten en unieke gebeurtenissen mogelijk met sfeervolle tafelstyling en kleinschalige hospitality service. Jouw persoonlijke stempel en mijn professionele touch garanderen een dag of avond vol sfeer, liefde en authentieke gastbeleving.

Verbintenis

Ga je trouwen, verloven of ga je een verbintenis aan? Op welke manier het ook wordt gevierd, het is een betekenisvolle dag en een ‘once in a lifetime experience’. Je wilt dat deze unieke dag vlekkeloos, goed geregeld en prachtig verloopt.

En daar komt veel bij kijken:

  • Kies je voor een externe trouwlocatie, of bijvoorbeeld de achtertuin van je ouders?
  • Besteed je de organisatie volledig uit, of wil je jouw dag juist informeel en casual houden?
  • Kies je een bepaald thema, of kleuren die jouw sfeer, jouw stijl en jouw persoonlijkheid ademen? Dat kan ingetogen of juist uitbundig zijn. Traditioneel, romantisch of modern.

Hoe informeler en persoonlijker, hoe meer professionele details zoals tafelstyling jouw en jullie smaak benadrukken.

Het belangrijkste is dat je tijdens deze dag mooie herinneringen creëert, waarbij volledig rekening is gehouden met je wensen. Van ceremonie tot receptie. Van diner tot het feest. Van aankomst tot vertrek.

Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-Bruiloft-DinerTafel-Etiquette

Viering

Geef je een jubileumfeest? Is er een kindje op komst? Table 4 You maakt de dag extra persoonlijk en uniek voor jou. Waar wordt Table 4 You voor ingehuurd:

  • Een koffie- of buffettafel met warme en koude gerechten.
  • Een taartentafel of ‘sweet table’ bij geboorte of adoptie.
  • Een sfeervolle dinertafel voor een VIP-diner, bruiloft of verjaardag.

Hospitality hosting (gastvrouwservice)

  • Bij een jubileum, receptie of bedrijfsfeest.
  • Kleinschalig evenement, opening nieuwe zaak of (meerdaags) event.
  • Verlies, overlijden of afscheid.

Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-Tafelstyliste-Bruiloft-Dinertafel-Openlucht-Tafelstyliste

Werkwijze

Het doel van Table 4 You is om je alle zorg, praktische zaken en supervisie uit handen te nemen, zodat je tijd en ruimte hebt om optimaal en bewust van je speciale dag en moment te genieten.

Kennismakingsgesprek
Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we je wensen, mogelijkheden en verwachtingen. Ik maak een voorstel op basis van jouw wensen. Daarbij houd ik rekening met authentieke en sfeervolle tafelstyling, die past bij de gelegenheid.

Locatiebezoek
De afspraak vindt plaats bij jou thuis of op de locatie. Ik denk graag mee over praktische zaken en geef suggesties en mogelijkheden. We bespreken ook de specifieke details, zoals welke kleuren en bloemen op tafel mooi tot hun recht komen. We bekijken het servies en ook daar geef ik tips voor.

Planning
Ik maak een planning tot aan de dag van jouw speciale gelegenheid, waarin ik onze overlegmomenten opneem. Ik betrek je zo veel als je wilt bij alle beslissingen die worden genomen. Op de dag zelf is alles tot in detail aanwezig.

Geniet van elkaar en met elkaar
Als je ook hospitality service tijdens de gelegenheid hebt geboekt, ben ik (met mijn team) gastvrij, ondersteunend en op de achtergrond aanwezig.

Evaluatie
Een paar dagen na afloop hebben we nog even contact voor een evaluatiegesprek. Ik hoor en hoop uiteraard dat zowel jij als je gasten een hele bijzonder en speciale dag of avond hebben gedeeld. En graag hoor ik je ervaring met Table 4 You en/of je aanbevelingen.

 

Table4You-LaatJeTafelStralen-Tafelstyliste-Dinertafel-EventStyling-BruiloftStyling-Verjaardagsdiner-MarlouVisserContact

Wil je een smaakvolle tafelstyling voor een bijzondere dag of speciale gelegenheid?
Neem dan contact op zodat je met Table 4 You mooie herinneringen in stijl kunt creëren.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Table 4 You