Spring naar inhoud

Ik ben tafelstyliste. Ik zorg ervoor dat de dinertafel met veel sfeer wordt gedekt

Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-Passie-Tafelstyliste-MarlouVisser

Yes! Ik ben er uit. Ik ga door het leven als tafelstyliste en ik ben hier enorm trots op.
Ik stond voorheen hier eigenlijk nooit bij stil: Wat is mijn beroep? Ik ben ondernemer, zei ik altijd, die met heel veel plezier de tafels met etiquette dekt naar een bepaald thema. Maar ik dacht hier eigenlijk nooit verder bij na. Totdat een journaliste van het AD me vroeg hoe ze me voor het artikel kon betitelen en zonder hierbij na te denken zei ik "tafelstyliste".

Waarom ik me nu tafelstyliste noem.

In november vorig jaar reageerde ik op een Facebookbericht.
De betreffende journaliste was op zoek naar bedrijven/ondernemers die de "gewone mens" met Kerst de zorgen uit handen willen nemen, in wat voor vorm dan ook.
Nou ja, ik vind dat ik de mensen help door het geven van workshops waardoor zij alle vertrouwen krijgen dat zij ook met Kerst een mooie tafel kunnen dekken die heel veel sfeer uitstraalt. Dus reageerde ik op haar bericht en stuurde ik haar een persoonlijk bericht via Messenger.

Niet dat ik hier veel van ging verwachten, want naar mijn idee waren er wel andere succesvolle bedrijven/ondernemers die de mensen op een "betere" manier de zorgen uit handen namen waarvoor ze niks hoefden te doen.
Maar buiten mijn verwachtingen belde de journaliste mij een paar dagen nadat ik haar een berichtje had gestuurd en ze vond het een super leuk concept van mij!

WAUW! Hoe ontzettend gaaf! Ik kon het nog steeds niet geloven dat ze mijn diensten interessant zou vinden.
Ik hoefde alleen nog maar een workshop te organiseren waar de deelnemers het niet erg vonden om gefotografeerd te worden. Via via had ik gezorgd dat er genoeg deelnemers waren en gaf ik in de keuken van Ingrid van Veen (Soep d'Ing) een workshop voor een klein groepje.

Een paar dagen na de workshop had ik een interview via de telefoon, waarin de journaliste me van alles vroeg. Wie ik ben, hoe ik op het idee kwam om workshops in tafeldekken te gaan geven. En ze vroeg hoe zij mij in het artikel moest betitelen.
Ik had hier nog nooit echt over nagedacht, maar zonder na te denken antwoordde ik dat ik "tafelstyliste" ben.

Wat maakt mij een tafelstyliste.

Wat is een tafelstyliste?  Naar mijn idee is een tafelstyliste iemand die de tafels voor verschillende gelegenheden volgens de etiquette dekt en ervoor zorgt dat deze tafel naar persoonlijke wensen is gedecoreerd.
Dat ben ik! Voor bruiloften, maar zeker ook voor andere privé gelegenheden verzorg ik met veel plezier sfeervolle tafels waarin de persoonlijke wensen zijn vertaald.

Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-Tafelstyliste-Bruiloft-Verjaardag-GoudenBruiloft-Doopfeest-Afscheidx

Wat kan ik, als tafelstyliste, voor jou betekenen?

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Lees voor alle informatie mijn website en neem gerust contact met me op als je vragen hebt. In een vrijblijvend gesprek leren we elkaar een beetje kennen. En in een vervolggesprek gaan we brainstormen wat je specifieke wensen zijn. Hoe je deze dag voor je ziet en wat zeker niet vergeten mag worden.
Ik kijk er met veel plezier naar uit je te ontmoeten.

Geniet van je dag!

Sfeervolle groet,
Marlou

 

Geef een reactie