Spring naar inhoud

Hoe trots kun je zijn.

Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-Trouwen-Openlucht-Meikriebels-DeOudeWijnhoeve

Hoe trots kun je als persoon en ondernemer zijn.

De meeste bedrijven uit de trouwbranche zijn al een tijdje bezig met het regelen en organiseren met de trouwbeurzen en -events voor het komende seizoen '17/'18. Als ondernemer en als persoon ben ik ontzettend trots dat ik voor de zomervakantie benaderd ben om deel te nemen aan hun  evenementen.

Waarom deelnemen aan een trouwbeurs of -evenement.

Als bedrijf is het heel goed om je bedrijf te laten zien op een trouwbeurs of evenement. Je komt direct in contact met je doelgroep en je kan je diensten en/of producten laten zien.
Het toekomstig bruidspaar heeft meteen een indruk van het bedrijf en ze maken kennis met de persoon die het bedrijf vertegenwoordigt. Maar zeker ook voor het netwerken is een beurs of een evenement een geweldige plek om in contact te komen met interessante bedrijven.

Ik heb het vorige seizoen met heel veel plezier op verschillende trouwbeurzen en - evenementen mogen staan. Ik ben zelfs gevraagd om op de uitvaartbeurs van RememberMe te staan. Een totaal andere branche dan de trouwbranche, maar ook een branche waar mijn bedrijf in.

Ik ben dan ook ontzettend trots dat deze bedrijven mijn bedrijf en concept heel uniek vinden en dat deze perfect past binnen hun branche.
Ook heb ik te horen gekregen dat ik een aangename aanvulling ben op deze dagen. En toch heb ik voor dit seizoen besloten om niet te gaan deelnemen aan 1 van deze dagen.

"Waarom niet? Je hebt zulk leuk contact met mede standhouders en de bezoekers", hoor ik nu verschillende concullega's van me denken.
Het is zeker een weloverwogen keuze dit keer geweest. Ik wil me eerst gaan concentreren op echt het verkopen van mijn producten en diensten, zodat ik de bezoekers op deze dagen zo goed mogelijk te woord kan staan en goede informatie kan geven. En dat ik veel zekerder in mijn schoenen sta.
Ja, ik sta zeker achter mijn product en ik vind ik ook dat ik een geweldig bedrijf heb. Maar nu is het echt tijd om mezelf meer hierin te ontwikkelen.  Zelfvertrouwen echt over laten komen, waarmee ik anderen kan inspireren om mijn
 diensten af te nemen omdat zij het waard zijn en ik hun gun dat ze met heel veel plezier aan hun speciale dag of gebeurtenis terug mogen denken.

Overzicht van trouwbeurzen voor het komende seizoen.

Op de website van Bruid & Bruidegom is een goed overzicht gegeven waar en wanneer er hele inspirerende beurzen en evenementen omtrent je bruiloft worden gehouden. Kom in contact met geweldige bedrijven en ondernemers. Ik wens je in ieder geval heel veel plezier met het organiseren van jullie bruiloft.

Geniet van je dag!

Groetjes,
Marlou

Geef een reactie