Spring naar inhoud

Trouwbeurs van Love & Marriagebeurs.

Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-Trouwbeurs-LoveandMarriageBeurs-TrouwplannenTrouwbeurs van Love & Marriagebeurs in de
Brabanthallen, Den Bosch.

Afgelopen weekend was de 3e trouwbeurs van dit seizoen van de Love & Marriagebeurs, organisatie Trouwplannen, in de Brabanthallen Den Bosch.
Ik was al vanaf september bezig met de voorbereidingen voor het aankleden van mijn stand voor deze beurs. En net als begin van het jaar in Eindhoven, stond ik dit jaar ook op het gedeelte Wedsy-plein. Een klein gedeelte op de beurs waar alleen ondernemers staan die handgemaakte producten aanbieden.

Opbouwen van de beursstand.

Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-Opbouwen-Beursstand-LoveandMarriagebeurs

Als standhouder mochten we vrijdagmiddag vanaf het middaguur onze stand opbouwen. Rond 12 uur was ik hier met mijn man. De huisjes van het Wedsy-plein zijn zo mooi, dat de stand opzich niet veel aankleding nodig heeft. Ik had herfstblaadjes gemaakt voor een backdrop. En een tafel meegenomen waarop ik de tafel sfeervol in herfstthema zou gaan dekken.
Binnen een uur waren we klaar met het opbouwen en waren we klaar voor het weekend.

Het weekend van de trouwbeurs van Love & Marriagebeurs.

Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-Trouwbeurs-Stand-TrouwplannenDe Love & Marriagebeurs is echt voor iedere bruid en/of bruidspaar een geweldige beurs om inspiratie op te doen voor het organiseren van jullie bruiloft. Persoonlijk in contact komen met bedrijven en specialisten die jullie kunnen helpen bij de organisatie van jullie bruiloft, maar ook zeker op jullie dag. Nieuw tijdens de beurs zijn workshops van verschillende specialisten. Denk hierbij aan leren kalligraferen. Erg leuk om op deze manier misschien zelf je bedankjes te schrijven.

Tijdens de 2-daagse beurs in Den Bosch heb ik leuke bruiden met familie en vriendinnen en bruidsparen gesproken. In deze gesprekken heb ik verteld waar Table 4 You in is gespecialiseerd en wat mijn bijdrage kan zijn op hun bruiloft.
Maar ik heb zeker ook leuke nieuwe specialisten leren kennen. En natuurlijk weer een leuk weerzien gehad met specialisten die ik in de loop van dit jaar heb leren kennen.
Ik kijk met veel plezier terug aan mijn 2e deelname aan de Love & Marriagebeurs van Trouwplannen.
De eerst volgende beurs van Trouwplannen staat gepland op 12 en 13 november in Amsterdam.

Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-Trouwen-LoveandMarriagebeurs

Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-Brabanthallen-TrouwbusTilburg-Trouwbeurs

Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-FoodCorner-LoveandMarriabeurs-TrouwInspiratieGeniet van je dag!

Groetjes,
Marlou

Geef een reactie