Spring naar inhoud

Trouwbeurs Sounds of Love – Koningshof in Veldhoven

Table4You-Trouwbeurs-SoundsOfLoveTrouwbeurs van Sounds of Love in Koningshof te Veldhoven.

De organisatie van Sounds of Love heeft ook voor dit seizoen trouwbeurzen georganiseerd op fantastische locaties in Brabant en België. De aftrap was in het weekend van 22 en 23 oktober op de prachtige locatie van Koningshof in Veldhoven.
Als aanstaande bruid of bruidspaar kun e hier in contact komen met professionals die jullie graag vertellen over hun expertise.

Meehelpen tijdens de Sounds of Love Beurs.

Zo af en toe vind ik het ook erg leuk om concullega's te helpen. Vorig jaar heb ik Daphne van Be-flowerd tijdens de Love & Marriagebeurs in Den Bosch geholpen. Dit keer heb ik op zondag 23 oktober Marlien de Beer van Marlien De Beer Bridal een paar uurtjes geholpen tijdens de trouwbeurs van Sounds of Love. Zij maakt echt prachtige sieraden naar ieders wens. Het was leuk om haar een paar uurtjes te kunnen helpen zodat zij goede uitleg kon geven aan geïnteresseerde bruiden. Terwijl zij in gesprek was, deelde ik flyers uit aan passerende bezoekers, zodat zij toch informatie ontvingen over de mogelijkheden met Marlien.

Table4You-SoundsOfLoveTrouwBeurs-MarlienDeBeerBridalTussendoor had ik ook nog even tijd om in contact te komen met andere professionals uit de trouwbranche. Wat was het leuk te merken dat ik in het afgelopen jaar al heel wat concullega's heb leren kennen. Het was een heel leuk weerzien met hen.

Data Sounds Of Love Trouwbeurzen.

Heb je nog inspiratie nodig voor jullie bruiloft? Kom dan naar de volgende beurs van Sounds of Love. Deze zal plaats vinden op 29 januari op de prachtige locatie De Grote Hegge in Thorn. Meer informatie over de trouwbeurzen van Sounds of Love vind je op hun website.

Beursdeelname Table 4 You.

Wil je in contact komen met Table 4 You tijdens een beurs? Met Table 4 You sta ik op het fantastische event van Wishes & Weddings op zondag 11 december. Deze vindt plaats op de prachtige locatie van Kasteel Maurick te Vught.
Lees hier meer over in mijn blog. Dit event is speciaal voor toekomstige bruidsparen georganiseerd.
Maar natuurlijk kun je via mijn website met mij in contact komen en gaan we in een kennismakingsgesprek bespreken wat ik voor jullie kan betekenen voor jullie bruiloft.

Table4You-WiushesAndWeddingsEventGeniet van je dag!

Groetjes,
Marlou

 

Geef een reactie