Spring naar inhoud

Nog even mezelf uitgebreider voorstellen.

Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonljikeTouch-FotoshootElveraGerlinda

Wie is eigenlijk Marlou Visser. Ik stel me even aan je voor.

Vorig jaar heb ik een blog geschreven over wie ik ben, waar ik ben geboren en heb gewoond, mijn opleiding en mijn passie. In deze blog wil ik me even wat uitgebreider aan je voorstellen. Wie ben ik, wat zijn mijn hobby's, waar geniet ik volop van en waar ga ik graag op vakantie. Poeh, heel wat terwijl een blog eigenlijk maximaal uit 500 tekens mag bestaan, maar ik ga mijn best doen.

Wie ben ik nu eigenlijk in persoon.

Mijn naam ken je al. Ik ben geboren op Curaçao en toen ik bijna 6 jaar was zijn we verhuisd naar Nederland, en ben ik opgegroeid in Nuenen (ligt naast Eindhoven).
Ik ben een spontane vrouw die van gezelligheid houdt en die heel graag de gasten een goed gevoel wil geven en wil laten merken dat ze welkom zijn bij ons thuis.

"Ons", dat is echt een typisch Brabants woord. Als je met een Brabander in gesprek komt, zal je hem vaak horen over "ons". Ons mam, ons pap, ons Bart (de zoon). Dus dat zeg ik dan ook, krijg ik er niet uit. Ik wilde vroeger altijd kok worden, maar nadat ik de gezelligheid in de bediening had geproefd, vond ik dit eigenlijk veel leuker. Heerlijk in contact komen met de gasten en lekker kletsen. Daar houd ik dan ook van, kletsen over van alles en nog wat en een grapje komt vaak om de hoek kijken. Ik neem het leven serieus, maar je moet zeker ook wel plezier hebben.

Ik houd ook heel veel van muziek. In huis is dan ook altijd de radio aan en luister ik het meest naar radio 538. Maar ik ben opgegroeid met Caraïbisch muziek, salsa en merenque werd in mijn ouderlijk huis regelmatig gedraaid. Op deze muziek dans ik graag. Bachata vind ik ook heerlijk om te doen.
Maar mijn interesse in muziek is heel breed. Ik luister ook graag naar bijvoorbeeld Guus Meeuwis . Daarnaast dans ik graag op techno muziek van Tiësto, Armin van Buren, Hardwell. Het leven moet een feest zijn en daar hoort naar mijn idee zeker muziek bij.

Vakantie en waar geniet ik van.

Ieder jaar gaan we op vakantie en dan proberen we zo veel mogelijk van de wereld te zien. We gaan dan ook niet snel naar een zelfde plek terug. Tijdens de vakantie houd ik van relaxen, boekje erbij en genieten van mijn gezin. Het liefst ga ik uiteten, maar een heerlijke barbecue sla ik ook niet over. Een beetje plaatselijke cultuur opsnuiven hoort in deze weken er zeker ook bij. Maar zo geniet ik ook van rustig aan doen. De dag nemen zoals deze komt en heerlijk op onze veranda genieten van een heerlijk ontbijt.

Het leven is voor mij volop genieten. Ik geniet van de kleinste dingen die ik iedere dag meemaak. Iedere zondag hebben we een heerlijke brunch, gewoon thuis. Maar ik geniet ook van alle uitstapjes die we als gezin maken, een fietstochtje in de buurt, een simpele picknick, een strandwandeling of gewoon lekker in de tuin een boek lezen. Het zijn echt de kleine dingen die ik zo waardeer.

YES! Het is me redelijk gelukt om mezelf voor te stellen binnen het aantal gegeven tekens.
Ik hoop dat je nu een beetje een beeld hebt van wie ik ben, waar ik van houd en hoe ik in het leven sta.

Wil je meer informatie over mijn diensten? Neem dan een kijkje op mijn website en neem vrijblijvend contact met me op als je vragen hebt. Ik help je graag verder.

Geniet van je dag!

Groetjes,
Marlou

Geef een reactie