Spring naar inhoud

De Wedding Inspiration Day in Heumen

Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-LandelijkRomantischeTafel-TafelEtiquette

Inspiratie tijdens de Wedding Inspiration Day in Heumen.

Zondag 22 januari was het zover, de Wedding Inspiration Day in Heumen dat georganiseerd was door Lettie de Boom en Marieke Kruissen van het prachtige Landgoed Bergzicht de Raaf.

 

Tijdens de borrel van Wishes & Weddings Event heb ik Lettie leren kennen. Een dag later kreeg ik per email een uitnodiging om deel te nemen aan dit evenement. Woensdagavond was er een informatieavond op dit prachtige landgoed. Samen met een groot gedeelte van de deelnemers kreeg ik meer informatie over deze inspiratiedag en een rondleiding op het landgoed. Ik was meteen enthousiast over de locatie en de deelnemers en besloot om aan de Wedding Inspiration Day deel te nemen.

Het was kort dag. De informatieavond vond plaats op woensdag, 11 januari, en de inspiratiedag was 10 dagen later. Een lastminute actie voor mij, maar ik was enthousiast geworden.

 

De dag van de Wedding Inspiration Day.

De dag begon voor de bezoekers om 11.00. Als deelnemer kan ik mijn "stand" vanaf 9 uur opbouwen. Ik wist bij de informatie avond al precies welke tafeldecoratie ik wilde gebruiken voor deze inspiratiedag. Ik wilde een landelijk thema op tafel weergeven en had hiervoor mooie lila kleurige tulpen gekocht. Mijn tafel paste perfect bij de sfeer die het landgoed heeft en de plaats waar ik mijn tafel mocht dekken.

Deze dag heb ik leuke gesprekken gehad met toekomstige bruidsparen en het was een zeer gezellige dag onder de deelnemende professionals.

De prachtige foto's hieronder zijn gemaakt door Raoul en Ronald van RvM Fotografie. De foto's geven precies de sfeer aan van deze mooie gezellige dag in Heumen.

 

 

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen op jullie bruiloft of evenement? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend gratis kennismakingsgesprek. Samen gaan we werken naar jullie speciale dag wat een mooie herinnering zal zijn voor jullie en jullie gasten.

Geniet van je dag!

Groetjes,
Marlou

Geef een reactie