Spring naar inhoud

Zomervakantie – Heerlijk genieten!

Table4You-SfeervolleTafelsmetPersoonlijkeTouch-Zomervakantie2017-Vissen

Zomervakantie, de tijd om extra volop te genieten!

Hier in het Zuiden hebben de kinderen nog 10 dagen zomervakantie voordat de school weer begint. Bij deze vakantie hoort in ons gezin ook op vakantie gaan. Heerlijk even de tijd nemen om er helemaal uit te gaan en nergens aan hoeven te denken. Volop genieten van elkaar en van de kleine dingetjes die we op een dag meemaken.

Activiteiten tijdens onze vakantie.

We gebruiken de vakantie vooral om weer even extra energie op te doen. Voor de kinderen een heerlijke tijd om even te ontspannen van school. Voor mij is het vooral proberen om mijn gedachten te verzetten en tijd te nemen voor het gezin. Vooral genieten komt in deze dagen vooral op mijn lijstje te staan. Niet veel moeten doen, maar alleen als het zich aanbiedt. Het huishouden ligt op een ontzettend laag pitje en ik neem voldoende kleding mee om deze 2 weken niet te hoeven wassen. Niet perse voor het avondeten zorgen, is al een traktatie op zich. En wat vaker uit eten gaan in gezellige plaatselijke restaurantjes.

Vroeger was ik eigenlijk helemaal niet iemand die een boek ging lezen, maar sinds een paar jaar lees ik weer boeken. Dit zijn boeken waar ik mezelf persoonlijk kan ontwikkelen. Denk aan "Think & Grow Rich" van Napoleon Hill, "Master your Mindset" van Michael Pilarczyk en "The Secret" van Rhonda Byrne zijn een aantal voorbeelden.

Deze zomervakantie gingen 2 boeken van Michael Pilarczyk mee in de koffer en het tijdschrift Happinez.
Vergeleken met voorgaande jaren heb ik deze vakantie niet veel gelezen. Wat heb ik dan wel gedaan? Heel veel genoten, nog meer dan dat ik anders doe en tijd genomen om heerlijk te rusten. Terwijl mijn man en meisjes aan het vissen waren (2 avonden) ben ik mee geweest en in plaats van een boek of tijdschrift te lezen heb ik heerlijk genoten van hun bezigheden en heerlijk zen geweest met de golven.

Ook houden we ervan om plaatsjes in de omgeving te bezoeken, naar het zwembad en de zee gaan en heerlijk luieren op het strand.

Even in 2 tot 3 weken energie opladen doet wonderen voor iedereen.

Geniet van je dag!

Groetjes,
Marlou

 

Geef een reactie